pivana zagreb slavi peti rođendan 2020

Pivnica Pivana koja se nalazi u najdužoj zagrebačkoj ulici Ilici slavi peti rođendan

Popularna pivnica koja se nalazi u najdužoj ulici u Zagrebu, na adresi Ilica 222, u četvrtak 23. siječnja 2020. godine slavi svoj peti rođendan. Uz dobru hranu i velik izbora piva proslavu će upriličiti koncert grupe Kuzma & Shaka Zulu, dok će atmosferu već u 18 sati zagrijati DJ Igor Primec. Iako se svaki vikend u Pivani održavaju glazbeni tulumi i nastupi bendova koji iznova oduševe sve prisutne, za peti rođendan posjetitelje očekuje još više veselja i zabave, a sve je popraćeno bogatom ponudom Pivaninog jelovnika. Prvo se na pozornicu penje Igor Primec, poznati DJ koji je žario i palio zagrebačkim klubovima 80-tih godina, a jednako tako je i bio voditelj na brojnim radio postajama. Za rođendanski tulum je pripremio samo najbolju glazbu, a zagrijat će atmosferu za otkačene Splićane Kuzma & Shaka Zulu čiji nastup počinje u 22 sata.


Ovaj rap-reggae-dance-italo disco dvojac osnovan je 1993. godine, a iza sebe ima hitove kao što su U mojoj ulici, Majstori sa mora, Lito ide mala, Party (Ruke gore) i mnoge druge. Svoje su pjesme predstavili na brojnim hrvatskim festivalima, dok se u klubovima za njihov opušteni nastup i izvrstan party uvijek traži ulaznica više.

Ipak, ulaz je u Pivanu, baš kao i uvijek, slobodan, a svi ste pozvani da zajedno proslavimo rođendan uz prave glazbene vibracije i gastronomske užitke.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged