ripper - pips, chips & videoclips - 2019

Pips Chips & Videoclips u rujnu nastupaju u otvorenom prostoru garaže MSU-a

Izgleda da kraj ove turbulentne 2020. godine ipak neće proći bez velikog koncerta Pipsa u Zagrebu. Isto kao i Nipplepeople večer ranije u istom prostoru, bend će nastupiti u limitiranom kapacitetu od svega 700 ulaznica, pridržavajući se svih epidemioloških pravila, što bi moglo rezultirati prilično brzom rasprodajom svih raspoloživih ulaznica.

Na ovaj izuzetni susret u izuzetnom prostoru Pipsi će donijeti dugačak set najvećih hitova iz kompletne karijere. Bit će to ujedno njihov prvi koncert u Novom Zagrebu nakon četiri godine, kada su također svirali u MSU-u, ali na njegovom krovu.

Grupa Pips Chips & Videoclips nastupit će u subotu, 12. rujna 2020. godine u otvorenom prostoru garaže MSU-a.

Svi kupci koji su sačuvali ulaznicu za koncert Pipsa na Šalati pomaknut na 2021. ulaznice za ovu svirku mogu kupiti po cijeni od 70 kuna. Dovoljno je da na prodajnom mjestu pokažu ulaznicu za Šalatu i dobit će popust. Ukoliko su ulaznice za Šalatu pak kupili online, trebaju na mail info@eventim.hr poslati barkod te mogu također ostvariti popust na online kupovinu ulaznica za MSU.

Regularna cijena iznositi će im 100 kuna u pretprodaji, odnosno 120 na dan koncerta i u prodaju kreću od 3. kolovoza. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Garica CBD shop (Primorska 1) te sva prodajna mjesta Eventima.


  • foto: Saša Huzjak

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - -