dubravko ivaniš ripper - pips, chips & videoclips - 2022. - foto: saša huzjak

Pips Chips & Videoclips, kultni zagrebački rock band, napokon nastupa na stadionu Šalata

Pips Chips & Videoclips, kultni zagrebački rock band i jedan od najvoljenijih u povijesti gradske rock scene, napokon dolazi na Šalatu! A tamo će, u subotu, 10. rujna 2022. godine, Pipsi održati najveći koncert svoje karijere. Nakon dvije godine odgoda, za kraj zagrebačkog ljeta Pips Chips & Videoclips konačno i definitivno dolaze na omiljeni open air koncertni prostor. Uz to, najzagrebačkiji od svih zagrebačkih bendova stat će pred svoj grad! Na najveći, ali i prvi samostalni koncert na Šalati, bend donosi najveću koncertnu produkciju do sada.


U subotnju će večer tog 10. rujna Pipsi tako “zakoračiti stepenicu više” od svojeg posljednjeg velikog koncerta na domaćem terenu,. Podsjetimo, tada su u prosincu 2014. rasprodali malu dvoranu Doma sportova i nastupili preko više od 4.000 ljudi. Ranije su u toj dvorani samostalno nastupili samo jednom, davne 1998., između albuma Fred Astaire i Bog.

U međuvremenu su Pipsi punili i po više puta svaki zagrebački klub

Uz to, konstantno nastupaju po festivalima diljem regije te su postali jedan od koncertno najtraženijih bendova. No, sve do sada nisu se odlučivali krenuti u velike koncerte. Upravo u tome “leži ključ” za sljedeće masovno okupljanje fanova na koncertu koji bi trebao označiti jednu od njihovih najvažnijih večeri.

Pips, Chips & Videoclips odgojili su generacije i generacije fanova. Njihov koncert na Šalati bit će još jedna prilika za doživjeti set najvećih hitova iz kompletne karijere. A među njima su hitovi poput Na putu prema dolje, Gume na kotačima, Htio bi da me voliš, Malena, Ljubav, Dan, mrak, 2×2 ili Plači. Više o ovom velikom bendu doznajte na Wikipediji.

Do sada kupljene ulaznice vrijede i za novi termin. Ulaznice za Šalatu su u prodaji po cijeni od 100 kuna, a ukoliko ih ostane, na dan koncerta će se moći kupiti po 120. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Ul. Hrvatske bratske zajednice 4), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a) te sva prodajna mjesta Eventima.

Video: Pips, Chips & Videoclips – Plači

Tagged