session victim & dj phillippa & eddy ramich :: nachtzug - peti kupe zagreb :: 2023.

Peti kupe predstavlja program “Nachtzug” koji se bazira na berlinskoj sceni – prvi putnik ovog “vlaka” je Session Victim!

Novi noćni vlak, točnije “Nachtzug”, stiže na postaju zagrebački klub Peti kupe, a prvi njegov putnik je Session Victim! Naime, “Nachtzug” je naziv novog programa koji će u ovaj klub u Trnjanskoj 5 dovoditi uzbudljiva imena elektroničke glazbe. I to s posebnim naglaskom na berlinsku scenu! A u prvom izdanju “Nachtzuga” koji će se održati u petak, 3. ožujka 2023. godine, dolazi Session Victim, dok će im pomagati novozelandska DJ-ica Philippa te Eddy Ramich. Podsjetimo, to je elektro-dvojac koji šarmantno demonstrira nepoštivanje granica house glazbe. I dodajmo, oslobađa neusporedivu energiju u svojim intenzivnim nastupima uživo i iza gramofona.


Svoju energiju i strast Hauke Freer i Matthias Reiling pretvorili su u poznate nastupe uživo i DJ setove samo na vinilima. A u desetoj godini zajedničkog rada, počeli su objavljivati glazbu kao Session Victim. I to u trenutku kad je izgledalo da vinil umire i da je prihvaćanje digitala jedini način da se održi karijera producenta.

Prvi “Nightzug” uz ovaj electro duo će uveličati DJ Philippa i Eddy Ramich

Harmonične house zvukove u Petom kupeu u programu Nachtzug širit će i Philippa, novozelandska DJ-ica kojoj je dom već 10 godina u Berlinu. Ondje je uronila u novi svijet u kojem je danju predavala na institutu za umjetnost i tehnologiju, a noću stvarala prekrasnu i jedinstvenu house glazbu. Njezina bezgranična glazbena znatiželja, neumorna predanost svom zanatu i sluh za plesni podij već 20 godina daju rezultate u DJ-anju i produciranju. Što DJ Phillippa trenutno radi, saznajte putem njezinog Instagram profila.

Program kurira Eddy Ramich, jedan od veterana domaće eklektične i house scene. Tvorac nekadašnjeg Kontrapunkta, jedne od najpopularnijih domaćih klupskih večeri, bogatu je karijeru posljednjih godina nastavio u Berlinu. No, svoju energiju, bogato glazbeno znanje i posvećenost širi diljem svijeta. Eddy uvijek inzistira na svježini glazbe. On neprestano istražuje nove struje u klupskoj glazbi i miješa razne stilove. Tako od njega možete čuti od čiste house i bass glazbe pa sve do najopskurnijeg jazza. Eddyja možete pratiti putem njegove Instagram stranice.

VIDEO SPOT: Session Victim – The Pain

Tagged