peti kupe zagreb I 2022.

Peti kupe organizira završni party-vikend sezone – nastupaju Darshan Jesrani i Bambii

Zagrebačko ljeto se zahuktalo pa će tako i Peti Kupe, novootvorena gradska destinacija zabave krenuti na mali odmor. U povodom toga, u subotu, 16. srpnja 2022. godine, klub časti završnom ljetnom feštom uz besplatan ulaz i program na terasi i u samom klubu! Poseban gost bit će Darshan Jesrani, DJ legenda iz Brooklyna, poznatiji kao član dueta Metro Area.

Jesrani i Morgan Geist su kao Metro Area stekli 2000-ih kultni status izdanjima u kojima su spojili klasični R&B, disco i boogie zvuk s modernim ritmovima housea i techna. Najuspješnijim izdanjem smatra se njihov debi album izdan 2002., na kojem se nalazi i najpoznatiji singl Miura. Jesranija možete pratiti na njegovom Twitter profilu.


DJ Darshan Jesrani će u klubu Peti kupe nastupiti u ponoć uz podršku Antonija Zuze. Atmosfera će svoju putanju dobiti već od 19 sati programom na terasi za koji će biti zaslužan Felver. Za gastronomske užitke pobrinuti najbolji mladi chef Marko Turković iz popularnog restorana Sopal, koji će kuhati svoje najpopularnije jelo od kupusa, kestena i inćuna.

Već u petak, 15. srpnja, Peti Kupe očekuje jedno posebno gostovanje – dolazi Bambii!

Bambii je nadolazeća DJ zvijezda iz Kanade. Uz primarno dancehall, reggaeton i house, u njezinim eklektičnim setovima mogu se čuti i brojni drugi žanrovi elektroničke i ine glazbe. A kako i nebi kada je ova glazbenica jamajčanskih korijena od malih nogu bila izložena raznim glazbenim žanrovima i kulturama. Uz to, posljednjih godina upustila se i u produkciju. A njezin društveni angažman značajan je i zbog organizacije svojih JERK partyja na kojima su dobrodošli članovi LGBT zajednice, etničkih manjina i socijalno deprivilegiranih skupina. DJ Bambii možete pratiti na njezinom Instagram profilu.

U Peti kupe dolazi u sklopu europske turneje gdje će nastupati na važnim festivalima i klubovima, poput Berghaina. Ostatak jakog line-upa u Zagrebu čine Oberan i Kornet iz domaćeg kolektiva Volta te srpski kolege Mystee, Dažbog i AM Hi. Ulaz na party s Darshanom Jesranijem je slobodan, dok će se upad na nastup DJ Bambii naplaćivati. Više o klubu doznajte na službenoj Facebook stranici.

Video: Bambii | Boiler Room Festival London 2021 | Yes Yes Y’all

Tagged