pedja bajović - 3x3 - stand up - supercaffe zagreb 2020

Pedja Bajović u Supercaffeu na Cvjetnom trgu nastavlja liječiti smijehom

Nakon dvije uspješne izvedbe predstave “S nogu (Sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije)”, koju možete pogledati u Supercaffeu još u utorak, 27. listopada 2020. godine, Pedja Bajović kreće s novim ciklusom “Muškarac (O parenju i razmnožavanju)”.

“Kako stvari stoje, ova pandemija koronavirusa će potrajati još neko vrijeme!”, rekao je Pedja i nastavio: “Međutim, nema vremena za čekanje. Recimo da smo se za vrijeme karantene pomalo i bili odmorili i sada nam se valja snaći u postojećim okolnostima.”


Utorak u Supercaffeu na Cvjetnom trgu i dalje je okupljalište svih onih koji vole komediju koju pred njih donosi Pedja Bajović, kao i onih koji su sve ove godine njegovog rada to uspjeli propustiti.

Izvedbe se nastavljaju svakog utorka od 20 sati u zagrebačkom Supercaffeu u Preobraženskoj ulici 3. Tako će 27. listopada Pedja izvesti svoj stand up comedy show S nogu (sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije), a nakon toga kreće MUŠKARAC (o parenju i razmnožavanju) i ROK TRAJANJA.

Zbog epidemioloških mjera i olakšavanja kompletne procedure dolaska i boravka na ovim večerima, sva kupovina ulaznica obavlja se preko sustava Entrio na čijim mrežnim stranicama na adresi entrio.hr možete dobiti sve potrebne informacije.

Tagged