pedja bajović - 3x3 - stand up - supercaffe zagreb 2020

Pedja Bajović donosi u Supercaffe izvedbe svoje tri tematske predstave

U vremenu pandemije koronavirusa, epidemiološke mjere su značajno pogodile ekonomiju, a unutar nje je ponajviše stradala event industrija te je tijekom proljeća otkazano jako puno koncerata, predstava, festivala itd. Kroz ljeto se to nadomještalo maksimalnim brojem događaja na otvorenom, a mnogi izvođači i organizatori sada s bojazni dočekuju hladno jesenje vrijeme.

Ipak, jedan dio industrije zabave je pokazao ponajveću žilavost – stand up komedija! Čim su se nakon ukidanja karantene dopustila okupljanja, naši komičari s nogu krenuli su s manjim pa onda sve većim događajima na kojima su nasmijavali više nego zahvalnu publiku.


Ovih dana svjedočimo ogromnom broju ponuđenih večeri stand up komedije širom grada, a nemalo njih je i u potpuno novim prostorima koji su konačno shvatili da je ovakav program vrlo atraktivan za postojeće i buduće goste.

Jedan od pokretača scene stand up komedije u Hrvatskoj, Pedja Bajović, tako se odlučio za jedan novi pothvat. On je početkom ove godine na svom mini-spektaklu obilježio 15 godina karijere i postojanja ovog žanra u nas, a kada se to trebalo zaokružiti turnejom po Hrvatskoj i šire, dogodila se korona!

“Kako stvari stoje, ova pandemija će potrajati još neko vrijeme! Međutim, nema vremena za čekanje. Recimo da smo se za vrijeme karantene pomalo i bili odmorili i sada nam se valja snaći u postojećim okolnostima”, rekao je Pedja Bajović.Tako će od listopada 2020. godine svakog utorka će prostoru Supercaffea na Cvjetnom trgu biti okupljalište svih onih koji vole komediju koju pred njih donosi Pedja Bajović, kao i onih koji su sve ove godine njegovog rada to uspjeli propustiti. U devet tjedana, on će pred publiku po tri puta izaći sa svoje tri tematske predstave.

“Mislio sam ih poslati u mirovinu, nakon što sam ih početkom ove godine pretočio u jednu Best of kompilacijsku predstavu, ako će to još malo pričekati. Vjerujem da će ovo doista biti i zadnje njihovo izvođenje! Ili se barem nadam”, rekao je Pedja i poručio da je ovo samo priprema i zagrijavanje za nešto “jako veliko”, a što, kako ona sam kaže, na sreću neće imati veze s razvojem epidemiološke situacije s koronavirusom.

Od 13. listopada 2020. godine pa onda nadalje svakog utorka od 20 sati, u Suppercaffeu u Preobraženskoj ulici na broju 3, kreću po tri izvedbe svake od tri tematske predstave: S NOGU (sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije), MUŠKARAC (o parenju i razmnožavanju) i ROK TRAJANJA. Zbog epidemioloških mjera i olakšavanja kompletne procedure dolaska i boravka na ovim večerima, sva kupovina ulaznica obavlja se preko sustava Entrio na čijim mrežnim stranicama na adresi entrio.hr možete dobiti sve potrebne informacije.

Pedja Bajović – Stand-Up Comedy

Tagged