pamtim samo sretne dane 2022 :: zagrebačka filharmonija - off ciklus :: kd lisinski zagreb

Pamtim samo sretne dane – bezvremenski hitovi zagrebačke pop rock škole u Lisinskom

U Off ciklusu Zagrebačke filharmonije održat će se koncert “Pamtim samo sretne dane”. Publika će tako imati priliku čuti bezvremenske hitove Parnog valjka, Prljavog kazališta, Novih fosila, Srebrnih krila, Aerodoroma, ali i autora Zrinka Tutića, Huseina Hasanefendića Husa, Rajka Dujmića, Arsena Dedića i drugih. No, čut će ih u nešto drugačijim aranžmanima, koje su pripremili Josip Cvitanović, Olja Dešić i Ivan Popeskić. Koncert “Pamtim samo sretne dane” održat će se u petak, 25. studenog 2022. godine, u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Solisti će, uz pratnju Zagrebačke filharmonije, hitovima poput Pamtim samo sretne dane, Košulja plava, Danas sam luda, Za dobra stara vremena, Ljubavna, Još i danas zamiriše trešnja, Ono svo što znaš o meni, Ljubavna, Lutka za bal, Moj bijeli labude, Golubovi, Za dobra stara vremena i mnogim drugima pokušati u jednoj večeri napraviti mali presjek zagrebačke pop rock škole. Više o Zagrebačkoj filharmoniji doznajte na mrežnim stranicama na adresi zgf.hr.

Koncertom, ali i Zagrebačkom filharmonijom dirigirat će Josip Cvitanović

A pjevat će Gabi Novak, Vlado Kalember, Jurica Pađen, Ivana Marić, Marko Kutlić, Nermin Puškar i Martina Majerle. Glazbeni producent projekta je Josip Cvitanović, a izvršni producent Tomislav Kašljević. Zapišite datum – petak, 25. studenog – i uživajte u pjesmama zagrebačke škole pop rocka. Ulaznice možete kupiti online putem sustava Eventim ili Ulaznice.hr te na blagajni Lisinskog.

“Nakon lanjske premijere projekta Ima neka tajna veza, brzo se i prirodno nadovezala ideja da i hitove zagrebačke pop rock škole predstavimo na isti način. Pjesme Arsena Dedića, Kemala Montena, Rajka Dujmića, Huseina Hasanefendića Husa, Zrinka Tutića… A oni to uistinu i zaslužuju. Samo je šteta što jednim koncertom nećemo moći obuhvatiti sve, nego samo manji dio. Potrudili smo se da to bude neki reprezentativni presjek i vjerujemo da publika neće ostati razočarana. Hitovima koji su nam ostavljeni u nasljeđe nova forma na neki način ulijeva i novi život jer dopire do nove publike i nastavlja se prenositi daljnjim generacijama, a i Zagrebačka filharmonija crossover projektima otvara vrata novoj publici. Tako da je ovo jedan win-win projekt”, rekao je Tomislav Kašljević, inače i sam veliki ljubitelj crossover formi.

VIDEO: Gabi Novak – Pamtim samo sretne dane (Official lyric video)

Tagged