interliber 2019 / zagrebački velesajam, paviljon 5

Obrazovanje, znanje i učenje – izdvojena tema ovogodišnjeg Interlibera

Ove godine prvi puta će se na Interliberu na Zagrebačkom Velesajmu posebno predstaviti hrvatsko obrazovanje. Posjetitelje očekuje raznolika ponuda škola (osnovne i srednje, međunarodne i umjetničke, stranih jezika, brzog čitanja…), probrana visoka učilišta (sveučilišta, veleučilišta, visoke škole iz cijele Hrvatske), jedinstveni programi cjeloživotnog obrazovanja (poslovne edukacije, stručno usavršavanje) i dodatne usluge (pripreme za maturu, e-učenje, mentalna aritmetika).

Na sajmu sudjeluju BSB Events d.o.o., EdukaCentar d.o.o., Effectus studij financije i pravo, Elevate d.o.o., Hrvatsko katoličko sveučilište, Instituto Cervantes Zagreb, Libertas međunarodno sveučilište, Matific, Međunarodna osnovna škola Vedri obzori, Menatal Tarining Center d.o.o., Privatna umjetnička gimnazija s p.j., Profiglota d.o.o., Pučko otvoreno učilište Andragog, RRIF Visoka škola za financijski menadžment, Sveučilište u Rijeci, Odjel za informatiku, Škola brzog čitanja i mudrog učenja, Tehničko veleučilište u Zagrebu, Veleučilište Lavoslav Ružička u Vukovaru, Veleučilište u Požegi, Veleučilište Vern i Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici.

Znanje i učenje ima ponudu za sve faze obrazovanja, od osnovnog do poslovnog, nudi odgovore na sve upite, što, gdje, kako te daje najbolje preporuke za najmlađe, brucoše i poslovne ljude.

Na Sajmu svjetskog obrazovanja svi zainteresirani za obrazovanje u inozemstvu moći će dobiti informacije o studiranju, srednjim školama, jezičnim tečajevima, Internship USA i Work&Travel USA programu studentske kulturalne razmjene u SAD-u.

Po peti puta će se hrvatskim srednjoškolcima i studentima, njihovim roditeljima, ali i svima drugima koji žele saznati više o obrazovanju u inozemstvu, pružiti jedinstvena prilika uživo se susresti s predstavnicima i profesorima izvrsnih inozemnih sveučilišta, privatnih srednjih škola i centara za učenje stranih jezika iz Velike Britanije, Nizozemske, Danske, Švicarske, Austrije, Slovenije, Saudijske Arabije, Njemačke, Portugala, Belgije, Luksemburga i gostima s hrvatskih visokoobrazovnih institucija.

Posjetitelji će imati priliku poslušati zanimljive radionice i predavanja na temu obrazovanja u inozemstvu, ostvariti popuste na jezične tečajeve te saznati kako doći do dobrih stipendija.

Da podsjetimo, 42. Interliber se održava od 12. do 17. studenog 2019. godine na Zagrebačkom Velesajmu.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged