hrvatska mensa / mensa croatia / logo 2019

Obilježavanje međunarodnog Dana inteligencije u organizaciji Hrvatske Mense

Hrvatska Mensa i ove godine sudjeluje u obilježavanju međunarodnog Dana inteligencije. Tom prigodom održat će se testiranja inteligencije diljem Hrvatske, a u četvrtak, 26. rujna 2019. godine od 18 do 20 sati u prostorijama Hrvatske Mense u Zagrebu (Ulica grada Vukovara 58), održat će se i druženje uz logičke zagonetke za male i velike.

Hrvatska Mensa poziva građane da dođu s djecom i okušaju se u rješavanju poznatih i onih manje poznatih zagonetki; sudoku, kakuro, logičke slike, šatori, zvijezde…

Prijatelji Mense, logički reprezentativci Hrvatske, bit će tamo da sve pojasne pa nikakvo predznanje nije potrebno, dok se najmlađi mogu okušati u baby sudoku, preslagivanju štapića, tetris dvoboju i drugim zanimljivostima.

>>> PROČITAJTE VIŠE: Internet Speedtest – izmjerite brzinu prijenosa podataka – testirajte Vašu internetsku vezu

Uz druge prigodne poklone, tko riješi Mensinu Monster! zagonetku u zadanom roku, osvojit će besplatno testiranje inteligencije u sklopu ovogodišnjeg obilježavanja Dana inteligencije.

Termini testiranja inteligencije u organizaciji Hrvatske Mense

  • SPLIT – subota, 28. rujan
  • OSIJEK – nedjelja, 29. rujan
  • VARAŽDIN – subota, 28. rujan
  • PULA – subota, 28. rujan
  • RIJEKA – subota, 28. rujan
  • ZAGREB – subota i nedjelja, 28. i 29. rujan

Testiranje inteligencije međunarodno je valjano i obavlja se u kontroliranim uvjetima pod nadzorom ovlaštenog psihologa. Za rješavanje standardiziranog testa inteligencije kojeg koristi Hrvatska Mensa nije potrebno nikakvo posebno predznanje.

>>> PROČITAJTE VIŠE:
TAXI u Zagrebu
Zagrebački restorani

Prijave za testiranja primaju se do četvrtka, 26. rujna 2019. godine na web-stranicama Hrvatske Mense.

O Hrvatskoj Mensi

Hrvatska Mensa je neprofitna udruga visoko inteligentnih osoba koja djeluje u Hrvatskoj od 1997. godine. Osnovna djelatnost Hrvatske Mense je provođenje testiranja građana i izdavanje međunarodno važećih certifikata, prepoznavanje i afirmacija inteligencije na dobrobit čovječanstva, podrška istraživanja inteligencije, njene prirode, značajki i uporabe te pružanje poticajne intelektualne i društvene sredine svojim članovima.

Hrvatska Mensa punopravni je član međunarodne organizacije Mensa koja okuplja preko 100.000 članova u više od 100 zemalja u svijetu.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - -