krešimir mišak 2019

O duhovnosti i psihologiji na novoj Ženskoj priči sa Krešimirom Mišakom

Za sve željne zanimljivih priča poznatih lica sprema se još jedan live talk-show Ženska priča u klubu Sax! na temu “Duhovnost i psihologija”. Komičarka i spisateljica Marijana Perinić ugostit će prave znalce na temu: Maju Vučić, Nikolu Žuvelu, Daniellu Kordić i Krešimira Mišaka. Sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska, a za sve posjetitelje obavezna je rezervacija mjesta na zenskaprica.sax@gmail.com. Zasigurno će se i ovog mjeseca tražiti mjesto više na Ženskoj priči, za što su se pobrinula poznata lica koja će pričati o spoju, ali i razlikama duhovnosti i psihologije te sve prisutnijem trendu rada na sebi, uz odgovaranja na mnogobrojna pitanja iz publike.

Novo izdanje Ženske priče održat će se u Klubu hrvatskih glazbenika SAX! (Palmotićeva 22/2, Zagreb), u utorak 19. studenog 2019. godine u 20 sati, u dvosatnom programu stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić.

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u trećem ovosezonskom izdanju Ženske priče čija sedma sezona traje do lipnja 2020. godine.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - -