stereotip collage - plato gradec zagreb - 2020

Novo izdanje najpopularnijeg partija elektroničke glazbe – Stereotip se vraća s Dixonom i Felverom na platou Gradec

U ovim distopijskim vremenima kolektivni ples je postao zahtjevna kategorija. No da život krene dalje, pobrinut će se dva stara druga, miljenika zagrebačke publike. Dixon i Felver nastupit će u subotu, 10. listopada 2020. godine od 15 do 23 sata na platou Gradec! Stereotip je poznat upravo po neuobičajenim lokacijama i terminima održavanja, a novo izdanje na ovom ekskluzivnom mjestu donosi prvi put u suradnji s ekipom iz Collagea. S pogledom na katedralu i središte Zagreba plesat će se na otvorenom punih osam sati uz najbolju glazbu koju je ovaj dvojac skupljao u pandemijskim vremenima.

Dixon je već godinama na ljestvicama najpopularnijih svjetskih DJ-a, a velik obol elektroničkoj sceni daje i svojom etiketom Innervisions kojom je redefinirao europski zvuk. Kao zagrebački zet, Hrvatsku smatra drugim domom, a ovdje je imao i svoj prvi međunarodni nastup, i to upravo zahvaljujući poznanstvu s Felverom.

Felvera ne treba mnogo predstavljati domaćoj publici kojoj već gotovo 30 godina isporučuje najbolje od elektroničke glazbe kao DJ, ali i promotor i organizator vrhunskih glazbenih događanja. Ono što obojicu povezuje unatoč različitim ozračjima u kojima djeluju je ustrajanje na kvaliteti i temeljitost u izboru i promišljanju glazbe.

Posao svakog DJ-a povezan je s plesnim podijem, a kreiranje online mixeva bez prisustva plesača težak je zadatak. Stoga se u doba rijetkih svirki Felver i Dixon posebno vesele nastupu pred svojom – zagrebačkom publikom. Posve je jasno i da će se događaj održati uza sve propisane mjere opreza. Stoga je i broj ulaznica ograničen.

Dixon | Boiler Room: Streaming From Isolation | #9

Studio Live Session – Felver


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - -