00:24 RUN / Zagreb Airport

Noćna utrka na uzletištu Zračne luke Franjo Tuđman

Jedinstveni sportski spektakl – Noćna utrka na uzletištu Zračne luke Franjo Tuđman! U noći s 28. na 29. rujna 2019. godine, 24 minute nakon ponoći, na uzletno – sletnoj stazi Zračne luke Franjo Tuđman profesionalni i rekreativni trkači, ali i oni koji samo žele doprinijeti humanitarnom cilju trčat će 00:24 RUN utrku.

Utrka 00:24 RUN je idejno koncipirana na način da će okupljeni trkači u 45 minuta morati prijeći jedan krug na stazi dugoj 5 kilometara, a maksimalan broj sudionika ograničen je na 1000 natjecatelja.

Nakon vatrometa kojim će se označiti početak, trkači će utrku prolaziti uz MiG-ove koji će biti u relax zoni, a svaki njihov korak na reflektorima osvijetljenoj stazi pratit će iz zraka helikopter MUP-a. Na samom kraju, pri ulasku trkača u cilj dočekat će ih vatrogasci uz Vodeni pozdrav.

00:24 RUN je utrka koja sudionicima ne pruža samo spektakularan sportski događaj na avio pisti već omogućava svim natjecateljima uzbudljiv cjelovečernji i noćni program, u kojem ih čeka odlična glazba uz DJ-a, brojne dinamične aktivacije prije i poslije utrke, a nakon prolaska cilja svježe voće, hladno piće i puno dobre zabave.

Zanimljivo, 00:24 RUN je prva utrka u Hrvatskoj koja se održava na uzletno – sletnoj stazi jednog aerodroma.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - -