nenad kovačić :: antenat :: 2020.

Nenad Kovačić znan i kao Antenat ponavlja svoj online koncert na terasi Močvare!

U ponedjeljak, 25. svibnja 2020. godine, imali smo čast uživati u ekskluzivnom koncetu “Antenat solo online sessionu”. No, zbog zaista odličnih i nadasve brojnih reakcija slušatelja, Nenad je nagovoren da ovaj koncert i uživo ponovi! Tako se uz mnoštvo perkusija, gitaru, pedale i vokal, selimo iz dnevnog boravka u intimno ozračje Močvarne terase. Na vrijeme rezervirajte svoja mjesta za utorak, 7. srpanj 2020. godine i uživajte u minimalističkom, eksperimentalnom lo-fi Antenat editionu!


Koncert Nenada Kovačića znanog i po svirkana u njegovom bendu Antenat održat će se u utorak, 7. srpnja 2020. godine u klubu Močvara. Vrata kluba se otvaraju u 20, a koncert počinje točno u 21 sat. Lokacija koncerta je Močvarna terasa, a ulaznice možete kupiti u pretprodaji po 30 ili na dan koncerta po 40 kuna.

Nenad Kovačić rođen je 1982. godine. Hrvatski je udaraljkaš, glazbenik i skladatelj, a glazbom se počeo aktivno baviti 1997. godine. Djeluje u Zagrebu kao član bendova Antenat, Afion, Sevdah Takht Damira Imamovića, Truth = Tribe i Mimika. A kada nije na sceni, Nenad radi kao glazbeni pedagog i kao skladatelj kazališne i filmske glazbe. Više o njemu i njegovom bendu Antenat doznajte na mrežnoj stranici na adresi nenadkovacic.com.

VIDEO SPOT: Antenat – Izlet

Tagged