natali dizdar - koncert za valentinovo - tvornica kulture zagreb - 2022.

Natali Dizdar priprema romantičnu bajku za Valentinovo u Tvornici kulture

Nakon što je proljetos rasprodala dva koncerta u Laubi, Natali Dizdar sprema još jedan spektakl pred zagrebačkom publikom! Tako Natali, naša omiljena pjevačica, u petak, 11. veljače 2022. godine, stiže u Tvornicu kulture. Uoči praznika ljubavi, Valentinova, Natali u zagrebačkoj Tvornici priprema romantičnu bajku i koncert za pamćenje.


Bit će to savršena prilika da Natali pred publikom izvede hitove koji posljednjih mjeseci oduševljavaju njezine fanove. Izdvojit ćemo pjesmu Kad mislim na to ili odlične singlove koje je izdala u sklopu projekta BETISlobodna ili aktualnog Bez ljubavi.

  • VAŽNO! Koncert je pomaknut na 11. ožujka – više doznajte ovdje.

Natali trenutačno završava rad na dva EP-a. Prvi koji će izdati u sklopu projekta BETI te drugi u vlastiom solo aranžmanu. Ali osim snimanjima posebno se veseli upravo izlasku pred publiku i izvođenju pjesama uživo. Nakon bogate turneje po Hrvatskoj i regiji, Dan zaljubljenih pravo je vrijeme da se Natali opet vrati pred zagrebačku publiku.

Natali se veseli novom koncertu u Tvornici

“Veselim se ponovnom nastupu u Tvornici kulture. U 2022. godinu ulazim sa nekom novom energijom i optimizmom i nadam se da nam slijede neki bolji dani. Takav dobar osjećaj želim i svima koji će biti s nama na velikom koncertu uoči Valentinova“, rekla je Natali Dizdar.

U pretprodaju je puštana ograničena količina “blagdanskih” ulaznica po cijeni od 100 kuna. Nakon što se one rasprodaju, ulaznice za koncert koštat će 120 kuna. Na dan koncerta, ako ih preostane, ulaznica će koštati 140 kuna. Ulaz na koncert biti će moguć samo ako se uz ulaznicu predoči Covid potvrda, liječnička potvrda o prebolijenju ili potvrda o negativnom testiranju na koronavirus, ne starija od 48 sati. Više o Natali doznajte na njezinom Facebook profilu.

Video: Natali Dizdar – Kad mislim na to

Tagged