natali dizdar

Natali Dizdar održat će u pratnji svojih dugogodišnjih suradnika” Acoustic / Electric” koncert u klubu Sax!

Jesenska shema koncertnog programa u klubu Sax neizostavna je bez koncerta stalne i jako posebne klupske gošće – Natali Dizdar nastupa u subotu, 19. listopada 2019. godine u pratnji svojih dugogodišnjih suradnika. Koncert nosi predznak “Acoustic / Electric”, a lijepa glazbenica sprema pravu “glazbenu čaroliju”. I ovom prilikom talentirana zadarska pjevačica Natali Dizdar priprema pravu glazbenu poslasticu za svoju vjernu publiku pa pozivamo sve prijatelje, glazbene sladokusce, struku, medije, radijske urednike i slušatelje da dođu 19. listopada u klub Sax! u Palmotićevoj. Ulaznice za koncert mogu se kupiti na blagajni kluba po cijeni od 80 kuna u pretprodaji i 100 na dan koncerta (blagajna je otvorena za vrijeme radnog vremena kluba).

Natali Dizdar hrvatska je pjevačica pop izričaja, poznata po hitovima Ne daj i Gazio si me. Prvo pojavljivanje u javnosti Natali je ostvarila krajem 2003. godine u reality showu televizijske kuće Nove TV Story SuperNova, gdje je zapažena zbog snažnog vokala te završava u finalu, kao trećeplasirana iza Rafaela Dropulića – Rafe i Saše Lozara.

U svojoj karijeri snimila je četiri albuma – Natali Dizdar (2005.), Pronađi put (2009.), ZKM Live (2012.) i Iluzije (2017.).


  • foto: Vladimira Spindler

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - -