natali dizdar

Natali Dizdar će sa bendom u klubu Sax! održati koncert “Acoustic/Electric”

Jesenska shema koncertnog programa u klubu Sax neizostavna je bez koncerta stalne i jako posebne klupske gošće – Natali Dizdar. Ona nastupa u subotu, 19. listopada 2019. godine u pratnji svojih dugogodišnjih suradnika! Koncert nosi predznak “Acoustic/Electric”, a lijepa glazbenica sprema pravu “glazbenu čaroliju”.

I ovom prilikom talentirana zadarska pjevačica Natali priprema pravu glazbenu poslasticu za svoju vjernu publiku! Zato pozivamo sve prijatelje, glazbene sladokusce, struku, medije, radijske urednike i slušatelje da dođu 19. listopada u klub Sax! u Palmotićevoj.

Ulaznice za koncert Natali u Saxu mogu se kupiti na blagajni kluba po cijeni od 80 kuna u pretprodaji i 100 na dan koncerta. Blagajna Saxa je otvorena za vrijeme radnog vremena kluba!

Natali Dizdar hrvatska je pjevačica pop izričaja, poznata po hitovima Ne daj i Gazio si me. Prvo pojavljivanje u javnosti Natali je ostvarila krajem 2003. u reality showu televizijske kuće Nove TV Story SuperNova, gdje je zapažena zbog snažnog vokala te završava u finalu, kao trećeplasirana iza Rafaela Dropulića – Rafe i Saše Lozara. U svojoj karijeri snimila je četiri albuma – Natali Dizdar (2005.), Pronađi put (2009.), ZKM Live (2012.) i Iluzije (2017.). Više o Natali doznajte na Instagramu.

Video: Natali Dizdar – Nećeš me, zar ne?

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -