eddy ramich - dimensions - 2013

Najplesniji plan za Badnjak – 12-satni Boogie Badnjak Eddyja Ramicha na EU Adventu

Poznati zagrebački DJ kojeg ne treba posebno predstavljati domaćoj publici – Eddy Ramich – 24. prosinca 2019. godine vraća se na EU Advent u sklopu kojeg se već tradicionalno pod njegovom DJ palicom održava popularni Boogie Badnjak. Zbog sjajne atmosfere i nezasitne publike svake godine predbožićni set Eddyja Ramicha traje koji sat duže, a ovog Badnjaka na Europskom trgu pozivat će vas na ples čak punih 12 sati! Uz spremnost na 12-satnu akciju, na pozornicu EU Adventa s Eddyjem stižu i njegovo bogato glazbeno iskustvo, ali i uvijek svježi zvuk, konstantna želja za istraživanjem različitih glazbenih smjerova i širenjem dobre glazbe te posebna energija koju dijeli s publikom.

Boogie Badnjak stoga je nezaobilazno događanje za ljubitelje elektroničkih poslastica i malo drugačijeg predbožinog zagrijavanja.

Veteran elektro-house scene, Eddy Ramich, jedna je od ključnih figura jugoistočne europske elektroničke glazbene scene. Svojim energičnim radijskim i klupskim nastupima obogatio je domaću scenu, a kao producent i DJ privukao pozornost diljem svijeta.

U njegovom DJ portfelju su poznati svjetski klubovi The Room i Yellow u Tokiju, Plastic People i Cargo u Londonu, Noon u Osaki, Raw Fusion u Stockholmu i Cielo u New Yorku te festivali Glastonbury, Outlook, Southport Weekender, GP Worlwide Festival…

Pažnju izvan granica, pogotovo u svijetu future jazza, privukao je remiksevima poznatih glazbenika kao što su Sun Ra, Ennio Morricone, Arthur Verocai i Tania Maria, samostalno i kao dio house projekta Eddy & Dus i Eddy Meets Yannah (Compost Records). Eddy Ramich poznat je i kao osnivač Kontrapunkta, klupskih večeri u sklopu kojih je ugostio brojna velika imena elektroničkog glazbenog svijeta (Theo Parrish, Carl Craig, Gilles Peterson, 4hero, Martyn, Azymuth, Zed Bias).

Kroz Kontrapunkt Eddy je u Zagreb doveo prve acid, jazz, brokenbeat, soulful / deep house glazbenike i rasplesavao zagrebačku publiku punih 15 godina. Trenutno živi u Berlinu i radi na svom solo projektu.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -