rock&off - nezavisna glazbena novinarska nagrada

Najbolji koncertni tulum u Hrvatskoj – drugo izdanje nagrade Rock&Off u Tvornici kulture

U Tvornici kulture u četvrtak 30. siječnja 2020. godine nastupit će bendovi izvođači koji su po novinarskom izboru obilježili 2019. glazbenu godinu; Chui, J. R. August, Porto Morto, Sun U, The Siids, Aklea Neon, Overflow i Pocket Palma, dok je za after zadužen DJ Dabi. Osim spomenutih izvođača organizatori su pripremili i goste iznenađenja. Na velikom tulumu proglašenja pobjednika druge nezavisne glazbene novinarske nagrade Rock&Off saznat ćemo dobitnike u 10 kategorija nagrada.


Za kategoriju Nagrada publike svi mogu glasati do 29. siječnja 2020. godine za jednog od kandidata na Iskonovoj platformi te osvojiti odlične glazbene nagrade.

Dodjelu druge Rock&Off nagrade obilježit će nastupi fantastičnih mladih izvođača s najviše nominacija koji će još jednom pokazati zašto su predloženi, a zatim i nominirani od strane 76 novinara iz više od 40 medija iz cijele Hrvatske. Uz voditeljicu Martinu Validžić proći ćemo kroz kategorije i saznati dobitnike druge nezavisne glazbene novinarske nagrade Rock&Off.

Nakon što je prošle godine dodijeljena Rock&Off nagrada za životno djelo legendarnom nezavisnom izdavaču Zdenku Franjiću, KUD Idijoti ovogodišnji su dobitnici kojom se, neki će reći konačno, prepoznaje značaj i mjesto KUD Idijota koje im na domaćoj rock i punk sceni pripada.

Pozivnice za dodjelu nagrada Rock&Off dostupne su na prodajnim mjestima Entrio po cijeni od 40 kuna. Vidimo se u zagrebačkoj Tvornici kulture 30. siječnja. Ulaz je od 19:30 sati!


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged