greencajt festival 2023 :: terry reintke

Na Greencajt festival 2023 dolazi Terry Reintke, zastupnica Europskog parlamenta

Na Greencajt festival 2023 dolazi Terry Reintke, jedna od najmlađih, najaktivnijih i najglasnijih članica Europskog parlamenta! Stotine afere, zamračenih milijuna i neostvarenih obećanja. Tko danas vjeruje političarima? Ali što ako vam kažemo da postoji jedna žena koja je potpuno drugačija? Ona je Terry Reintke i na Greencajt festival stiže u pravo vrijeme, jer Vam se nudi posebna prilika za kupnju ulaznice. Naime, organizatori Vam za svaku kupljenu ulaznicu, drugu poklanjaju. Ova ponuda 1+1 gratis traje do subote, 8. travnja 2023. godine. Više o ovoj ponudi doznajte na mrežnim stranicama na adresi greencajt.hr.


Poruke koje je ispisivala na transparentima kao aktivistica, danas glasno izgovara u srcu Europe kao članica Europskog parlamenta. Zbog jednog takvog obraćanja časopis TIME proglasio ju je ženom godine, kada je glasno ustala protiv uznemiravanja žena i pridružila se #MeToo pokretu.

Ona je Terry Reintke, jedna od najmlađih, najaktivnijih i najglasnijih članica Europskog parlamenta. Terry se zalaže za zelene promjene s fokusom na kružnu ekonomiju, zelene investicije i održivi razvoj. Pripremite Vaša pitanja, jer će ona otvoreno progovoriti o vlastitim iskustvima koja su je oblikovala kao ženu, aktivisticu, ali i političarku. Više o Terry doznajte na Wikipediji.

Tagged