tarik filipović

Muška perspektiva na Ženskoj priči – prvi puta u sedam godina ugostit će samo muškarce

Za sve željne inspirativnih i zanimljivih priča poznatih lica sprema se specijalno izdanje live talk showa Ženska priča u klubu Sax! na temu Muška perspektiva. Komičarka i spisateljica Marijana Perinić prvi put će u sedam godina ugostiti samo muškarce i to redom uspješne i poznate – Tarika Filipovića, Zlatana Zuhrića Zuhru, Vlahu Arbulića i Borisa Miševića. Novo izdanje Ženske priče održat će se u Klubu hrvatskih glazbenika SAX! (Palmotićeva 22, Zagreb) u utorak, 29. listopada 2019. godine u 20 sati, u dvosatnom programu stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić.

Zasigurno će se i ovog mjeseca tražiti mjesto više, za što su se pobrinula poznata muška lica koja će pričati o životu, svakodnevici, poslu, razlikama žena i muškaraca, muško – ženskim odnosima, uz odgovaranja na mnogobrojna pitanja iz publike.

Sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska. Za sve posjetitelje obavezna je rezervacija mjesta na zenskaprica.sax@gmail.com!

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju u prvom ovosezonskom izdanju Ženske priče čija sedma sezona traje do lipnja 2020. godine!


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -

1 thought on “Muška perspektiva na Ženskoj priči – prvi puta u sedam godina ugostit će samo muškarce

Comments are closed.