tarik filipović

Muška perspektiva na Ženskoj priči – prvi puta u sedam godina ugostit će samo muškarce

Za sve željne inspirativnih i zanimljivih priča poznatih lica sprema se specijalno izdanje live talk showa Ženska priča u klubu Sax! na temu Muška perspektiva. Komičarka i spisateljica Marijana Perinić prvi put će u sedam godina ugostiti samo muškarce i to redom uspješne i poznate – Tarika Filipovića, Zlatana Zuhrića Zuhru, Vlahu Arbulića i Borisa Miševića.

Novo izdanje Ženske priče održat će se u Klubu hrvatskih glazbenika SAX! (Palmotićeva 22, Zagreb) u utorak, 29. listopada 2019. godine u 20 sati, u dvosatnom programu stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić.

Zasigurno će se i ovog mjeseca tražiti mjesto više, za što su se pobrinula poznata muška lica koja će pričati o životu, svakodnevici, poslu, razlikama žena i muškaraca, muško – ženskim odnosima, uz odgovaranja na mnogobrojna pitanja iz publike.

>>> PROČITAJTE VIŠE: Studenti RIT Croatia izrađuju rješenje za praćenje kvalitete i zagađenja zraka

Sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska. Za sve posjetitelje obavezna je rezervacija mjesta na zenskaprica.sax@gmail.com!

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju u prvom ovosezonskom izdanju Ženske priče čija sedma sezona traje do lipnja 2020. godine!

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -