monster magnet

Monster Magnet – kultna rock mašina vraća se u Zagreb i dolazi u klub Močvara

Godinu dana nakon fantastičnog koncerta u Tvornici kulture, kultna rock mašina Monster Magnet se vraća u Zagreb i to u sklopu turneje na kojoj slave album Powertrip, ključni album žanra i njihovo najprodavanije studijsko izdanje, koje ih je 1998. godine gurnulo u mainstream i među rock prvoligaše. Nakon što su prošle veljače pred gotovo 900 ljudi održali jedan od boljih koncerata sezone u Tvornici, Monster Magnet se u Zagreb vraćaju sa set listom na kojoj će Powertrip svirati cjelosti te dodati ključne hitove s ostalih albuma.

Novi zagrebački susret planiran je u klubu Močvara 15. veljače 2019. godine. Kako Močvara ima ograničen kapacitet na 500 ulaznica, požurite se po svoju ulaznicu koje u prodaju kreću u petak, 11. listopada po cijeni od 140 kuna. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta će im cijena iznositi 170 kuna. Predrupa Monster Magnetu bit će zagrebački stoner heroji Stonebride.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13).

O rock bandu Monster Magnet

Predvođeni neuništivim Daveom Wyndorfom, Monster Magnet su osnovani sad već davne 1989. godine. Prvo desetljeće polako su gradili karijeru bez većih uspjeha, da bi 1998. pogodili jack pot megasellerom Powertrip s kojeg su skinuti veliki singlovi Space Lord, Powertrip, Temple of Your Dreams i See You in Hell.

Tih godina bend je tourirao i s uglednim imenima kao što su Aerosmith, Metallica, Rob Zombie i Marilyn Manson te zaredao još dva uspješna izdanja, God Says No i Monolithic Baby!

Puno njihove glazbe baš iz tog razdoblja plasirano je u brojnim TV serijama (ponajviše u Sinovima anarhije), filmovima, videoigrama pa čak i profi wrestlingu.

Zagrebački stoner heroji Stonebride

Sinovi teškog rock zvuka sastav Stonebride dobili su poziv ili bolje reći ponudu koju nisu mogli odbiti – da nastupe kao gosti Monster Magnetu na zagrebačkom koncertu. Sjajan način za započeti još jednu koncertno aktivnu godinu ponajviše zato što Stonebride nemamo priliku često gledati na domaćem terenu.

U setu se očekuje presjek pjesama svih dosadašnjih izdanja kao i numere s još uvijek aktualnog mini-albuma Animals on Display izdanog na 12″ (etched) vinilu, CD-u i digitalno za etiketu PDV. Valja spomenuti da Stonebride ove godine slavi pravu malu obljetnicu od 15 dugih zima provedenih skupa kao bend, i sukladno tome planiraju daljnju svjetsku dominaciju, što više koncerata uz kontinuirani rad na novom materijalu koji je u pripremi.

stonebride zagreb

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - -