monster magnet

Monster Magnet – kultna rock mašina vraća se u Zagreb i dolazi u klub Močvara

Godinu dana nakon fantastičnog koncerta u Tvornici kulture, kultna rock mašina Monster Magnet se vraća u Zagreb i to u sklopu turneje na kojoj slave album Powertrip, ključni album žanra i njihovo najprodavanije studijsko izdanje, koje ih je 1998. godine gurnulo u mainstream i među rock prvoligaše.

Nakon što su prošle veljače pred gotovo 900 ljudi održali jedan od boljih koncerata sezone u Tvornici, Monster Magnet se u Zagreb vraćaju sa set listom na kojoj će Powertrip svirati cjelosti te dodati ključne hitove s ostalih albuma.

>>> PROČITAJTE VIŠE: Apocalyptica, veliki finski kvartet violončela, vraća se u Tvornicu kulture

Novi zagrebački susret planiran je u klubu Močvara 15. veljače 2019. godine. Kako Močvara ima ograničen kapacitet na 500 ulaznica, požurite se po svoju ulaznicu koje u prodaju kreću u petak, 11. listopada po cijeni od 140 kuna. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta će im cijena iznositi 170 kuna.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13).

O rock bandu Monster Magnet

Predvođeni neuništivim Daveom Wyndorfom, Monster Magnet su osnovani sad već davne 1989. godine. Prvo desetljeće polako su gradili karijeru bez većih uspjeha, da bi 1998. pogodili jack pot megasellerom Powertrip s kojeg su skinuti veliki singlovi Space Lord, Powertrip, Temple of Your Dreams i See You in Hell.

Tih godina bend je tourirao i s uglednim imenima kao što su Aerosmith, Metallica, Rob Zombie i Marilyn Manson te zaredao još dva uspješna izdanja, God Says No i Monolithic Baby!

Puno njihove glazbe baš iz tog razdoblja plasirano je u brojnim TV serijama (ponajviše u Sinovima anarhije), filmovima, videoigrama pa čak i profi wrestlingu.

Ključne riječi (tagovi): - - - -