mjesto tišine: dan prvi | a quiet place: day one | 2024.

Mjesto tišine: Dan prvi | Prequel ove horror sage nas vodi na dan kada su se na Zemlji pojavila ova strašna bića

Predstavljamo zastrašujući trailer i plakat filma “Mjesto tišine: Dan prvi” studija Paramount u distribuciji Blitz filma! Horor-triler redatelja Michaela Sarnoskog u kojem glavnu ulogu nosi oskarovka Lupitu Nyong’o stiže u zagrebačka kina u četvrtak, 27. lipnja 2024. godine. Podsjetimo, “Mjesto tišine” Johna Krasinskog je 2018. godine postao instant hit među fanovima post-apokaliptičnih priča i horor filmova. A 2021. godine uslijedio je nastavak koji je pratio obitelj Abbott iz prvog dijela.

Drugi film je dao mali uvid u ono što se događalo prije nego su svijetom zavladala bića koja hvataju ljude na svaki pa i najmanji šum. A ove, 2024. godine, izlazi proširena priča o tome kako je sve započelo… Priča nas tako vodi na prvi dan pa u traileru jasno vidimo dolazak tajanstvenih bića koja su promijenila svijet. A radnja prati ženu koja se suočava s invazijom bića koja svoje žrtve u New Yorku love putem zvuka.

Za scenarij filma Mjesto tišine: Dan prvi su zaslužni Michael Sarnoski te John Krasinski i Bryan Woods. Podsjetimo, ovaj dvojac je zaslužan za film Mjesto tišine. Glumačku ekipu uz Lupitu Nyong’o čine i Joseph Quinn, Alex Wolff i Denis O’Hare. Dodajmo i da Djimon Hounsou ponavlja svoju ulogu iz Mjesta tišine 2. Pogledajte trailer, pomno slušajte i pažljivo se krećite. I zapamtite, ako vas ne mogu čuti, ne mogu vas loviti… A film Mjesto tišine: Dan prvi studija Paramount u distribuciji Blitz filma u zagrebačka kina stiže u četvrtak, 27. lipnja 2024. godine. Više o ovom filmu doznajte na stranicama IMDB-a.

VIDEO TRAILER: Mjesto tišine: Dan prvi | A Quiet Place: Day One | 2024.

Tagged