the miss adventure 2019

Miss Adventure – prvi festival za blogerice i influencerice u Hrvatskoj

Sljedeće ljeto se u Zagrebu održava festival koji će oduševiti sve one koji su se pitali kako je to biti poznata osoba na Instagramu ili imati uspješan blog. Naime, radi se o eventu pod nazivom Miss Adventure koji okuplja uspješne influencerice, blogerice, poduzetnice te one koji to žele postati. Uz pokojeg muškog posjetitelja, ovaj festival se uglavnom odnosi na ambicioznu žensku populaciju u svrhu njihovog povezivanja i stjecanja novih znanja. Tako će na festivalu predavati Kajsa Tylen, svjetska Guinessova pobjednica u bicikliranju, o tome kako se snovi mogu ostvariti. Tea Gudek Šnajdar će imati predavanje o tome kako pretvoriti svoj hobi u poslovanje sa zaradom, dok će gošće influencerice sudjelovati u panelima o tome kako održavati životni stil digitalnog nomada uspješnim.


Osim samog festivala, Miss Adventure je digitalna zajednica osnovana 2016. godine gdje se dame umrežavaju, uče i putuju zajedno. Ovu ideju koju je pretočila u business pokrenula je Paola Crevatini Rebsamen koja je i sama uspješna poduzetnica. Paola iza sebe broji više od desetljeća uspješne karijere u tvrtkama kao što su Microsoft i eBay. Iako je već imala uspješnu karijeru odlučila je pokrenuti svoj vlastiti posao.

Ovaj poslovni spektakl će se održati u Zagrebu od 4. do 6. lipnja 2020. godine u ambijentalnom objektu La Grma (Grmoščica desna 40). Dan prije samog događaja je najavljena večer druženja za članice Miss Adventure zajednice.

Ukoliko i vi želite biti upoznati uspješne poduzetnice digitalnoga doba možete se prijaviti klikom na stranici Miss Adventure na adresi themissadventure.com.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged