mineral expo 2023 | dom sportova zagreb

Mineral Expo 2023 – sajam dragog i poludragog kamenja održat će se Domu sportova od 2. do 4. lipnja 2023. godine

23. po redu Mineral Expo, sajam dragog i poludragog kamenja, održat će se u zagrebačkom Domu sportova i to petka do nedjelje, od 2. do 4. lipnja 2023. godine! Na ovogodišnjem sajmu se očekuje najveći odaziv izlagača do sada. A to znači da će biti predstavljena velika ponuda dragog i poludragog kamenja, ali i kristala, minerala, fosila i nakita te stručne literature. Također, za najmlađe posjetitelje pripremljene su besplatne radionice, obrade kamena i izrade nakita.


Mineral Expo Zagreb 2023 održat će se od petka do nedjelje, od 2. do 4. lipnja 2023. godine. Sajam se održava u Domu sportova, a bit će otvoren za posjetitelje sva tri dana od 10 do 20 sati. Cijena jednodnevne ulaznice je 4 eura ili 30,14 kuna, a za sva tri dana je cijena ulaznice je 7 eura ili 52,74 kuna. Dodajmo da je djeci do 14 godina ulaz besplatan!

Na ovom sajmu ćete moći po posebno povoljnim cijenama naći neobrađene minerale iz cijelog svijeta. No, tu će biti i originalni fosili, nakit te ukrasni i upotrebni predmeti izrađeni od poludragog kamenja. A tu je i najveća ponuda unikatnog nakita izrađenog od gotovo svih poznatih vrsta poludragog i dragog kamena, anorganskog i organskog porijekla.

Na sajam Mineral Expo Zagreb 2023 dođite vlakom uz 40% popusta!

Za ljubitelje i sakupljače neobrađenih minerala i originalnih fosila Mineral Expo Zagreb je pravo odredište. Naime, na ovom sajmu ćete moći naći veliki broj vrijednih različitih primjeraka iz cijelog svijeta. A uz to, prisutni će biti i izdavači koji nude i velik izbor zanimljive stručne i popularne literature. Dodajmo da će posjetitelji koje zanima liječenje kristalima imati priliku razgovarati s kristaloterapeutom.

Organizatori sajma Mineral Expo 2023 nude posebna pogodnost prijevoza za posjetitelje iz svih gradova Hrvatske i Slovenije. Tako za sve korisnike željezničkih usluga iz bilo kojeg kolodvora u Hrvatskoj i u Sloveniji vrijedi popust od 40% na redovnu cijenu prijevozne karte u 1. i 2. razredu svih vrsta vlakova! Ovaj popust vrijedi od četvrtka, 1. lipnja 2023. godine od 00:01 sati do ponedjeljka, 5. lipnja do 24 sata. On vrijedi isključivo za kupnju povratnih prijevoznih karata iz svih kolodvora na HŽ–ovim prugama do kolodvora Zagreb GK i natrag. Stvarnu osnovu popusta predstavlja prijevozna karta koja je na poleđini ovjerena žigom organizatora Sajma. Više o sajmu dragog i poludragog kamenja doznajte na mrežnim stranicama na adresi mineralexpo.hr.

Tagged