miki solus i džungla tonaliteta - začarana močvara - 2020.

Miki Solus i bend “Džungla tonaliteta” vraćaju se na “početak” u Močvaru

Nevjerojatno, ali već je prošlo 10 godina otkako je Miki Solus prvi puta zafalšao na pozornici. Bilo je to 15. listopada 2010. godine na manifestaciji “Močvara traži zvijezdu” na kojoj je prvi put pokazao svoj vanserijski pjevački talent. Zanimljivost je da je Miki nastupio i na prvom izdanju Začarane Močvare koji se održao 29. svibnja 2012. godine. Kroz cijelo desetljeće izdao je tri studijska albuma i na koncertima širio svoje evanđelje o mrtvim kravama, hipsterima, palačinkama, suncobranima, lubenicama i ostalim pizdarijama.

Ovom prilikom, nakon 10 godina, vraća se na mjesto zločina uz pratnju fenomenalnog benda “Džungla tonaliteta” (Bas Kitoubojica na basu i Gospodin Koala na bubnjevima). Na repertoaru će se naći mnoge stare poluuspješnice, ali i novi kvazihitovi. Koncert je na rasporedu u Močvari u četvrtak, 15. listopada 2020. godine u 21 sat.

Miki Solus je šansonjer / reper / jazzer iz Zagreba, poznat po svom ležernom pjevačkom izričaju i apsurdnim pjesmama u kojima kombinira humor s pop kulturom te šok s nevjericom. Najpoznatije pjesme su mu Hipster i Pun kufer s albuma Muzika za djecu i penzionere.

Ovaj kreativni i mladi glazbenik nastupa na klaviru, gitari, a ponekad i na harmonici, uz pratnju benda. Više informacija o Mikiju doznajte na Wikipediji.

Video: Miki Solus – Bombonijera

Ključne riječi (tagovi): - - - - - -