massimo u lisinskom | 2020.

Massimo nastupa u Lisinskom, na koncertu koji spaja stvarno i virtualno

Massimo, naš najnagrađivaniji pjevač, u četvrtak, 10. prosinca 2020. godine u koncertnoj dvorani Lisinski održava ekskluzivni koncert za 500 gledatelja. A ovaj spektakl će ući u povijest, jer je prvi popularni koncert koji se održava i virtualno. Koncert Massima bit će zapamćen kao prijelomni trenutak na domaćoj sceni. Naime, Tvrtka Music Time u suradnji sa Aquarius Recordsom i Entriom Vam predstavlja prvi koncert popularne glazbe koji će se održati na dvije platforme – u stvarnom i virtualnom svijetu.

U prodaju su puštene ulaznice za spektakl u Lisinskom, a jednako atraktivan show bit će dostupan i svima onima koji neće biti u prilici fizički doći na koncert. Poseban tim kamermana, režisera, majstora za svjetlo i drugih stručnjaka pobrinut će se da publika kod kuće sudjeluje u još neviđenom spektaklu.

Tako od petka, 13. studenog, u prodaji je ograničen kontingent od samo 500 sjedećih ulaznica s kojima gledatelji mogu prisustvovati spektaklu u Lisinskom. Tjedan dana kasnije, 20. studenog, u prodaju će biti puštene ulaznice za virtualni koncert. Virtualne ulaznice omogućiti će svima onima koji neće moći doći u Lisinski da provedu nezaboravnu večer u vlastitom aranžmanu.

U pidžami, večernjoj toaleti, s obitelji ili kućnim ljubimcem, svi obožavatelji Massima i dobre glazbe dobit će jedinstveni pristup ovom spektaklu

“Počašćen sam što sam dobio priliku biti dijelom ove posebne priče. Sudjelovati u ovom pionirskom događaju zaista je nešto jedinstveno. Veselim se stati pred 500 gledatelja u prekrasnom Lisinskom, ali isto tako posebno me raduje što ćemo za gledatelje kod kuće prirediti poseban show. Kamere, svijetla, režija, ton i video majstori pobrinut će se da svi kod kuće uživaju u vrhunskom spektaklu. Koncert će se istovremeno prenositi do vaših domova tako da ćete u stvarnom vremenu svjedočiti povijesti. Ovakvi eventi koji spajaju stvarno i virtualno, s obzirom na situaciju s pandemijom koronavirusa u svijetu i kod nas, budućnost su našeg posla. Jedino na taj način našu glazbu možemo približiti široj publici”, rekao je Massimo.

I za goste u dvorani i za virtualne posjetitelje Massimo priprema brojna iznenađenja. S obzirom na limitirani broj ulaznica za sjedeća mjesta u Lisinskom, sve one koji žele doći u dvoranu savjetujemo da svoje primjerke nabave što prije. Ulaznice za fizički i virtualni koncert su dostupne preko sustava Entrio, a ulaznice za sjedeća mjesta u dvorani možete potražiti i na blagajni koncertne dvorane Lisinski.

Što je virtualni koncert i kako kupiti virtualnu ulaznicu?

  • virtualni koncert je nadogradnja i proširenje fizičkog događaja koji vam omogućuje potpuno novo iskustvo i sudjelovanje na događaju iz udobnosti vlastitog doma;
  • virtualnom koncertu možete pristupiti iz svih dijelova svijeta;
  • virtualnu ulaznicu kupujete na entrio.hr platformi – sam proces kupovine jednak je kupovini ulaznice za fizički događaj;
  • po završetku kupovine, umjesto uobičajene ulaznice, na mail vam stiže link odnosno poveznica za direktno uključenje u virtualni koncert;
  • jednim klikom spajate se u live prijenos – ulaz na koncert nikada nije bio brži!

Pratite koncert bez fizičke distance i bez maske. Pratite ga i iz susjedne zemlje, uz dobru čašu vina ili kokice. Slušajte ga uz svoju bolju polovicu u svojoj dnevnoj sobi, s kućnim ljubimcem… Uživajte u ovom koncertu kako god poželite, jer ovo je #koncertnatvojnačin! Više informacija o Massimu doznajte na njegovoj Facebook stranici.

Video: Massimo – Nisam spreman

Tagged