mašinko | 2024.

Mašinko za zagrebačku publiku priprema novu feštu i to Vintage Industrial Baru 21. i 22. studenog 2024. godine

Nakon sjajnih koncerata u Tvornici Kulture i na Zagreb Beer Festu, Mašinko za zagrebačku publiku priprema novu feštu za kraj 2024. godine. U Vintage Industrial Baru će 21. i 22. studenog, proslaviti 10. rođendan albuma “Svugdje je doma, ali lijepo je najljepše”, koji će odsvirati u cijelosti. I dodajmo, prvoga dana, u četvrtak, 21. studenog, odsvirat će sve pjesme sa split albuma “Frakturko”. A dan kasnije, u petak, 22. studenog, sve s izdanja “Majmun godine”! Ograničeni broj early bird ulaznica po cijeni od 11 eura možete nabaviti od 9. srpnja u Vintage Industrial Baru i Dirty Old Shopu.

Kad idemo van, Oči pune suzavca, Kada vjetar kaže stani… To su samo neke od pjesama s albuma o kojem je kritika još prije deset godina pisala kao jednom od najboljih punk rock izdanja domaće scene. Mašinko deset godina kasnije iz koncerta u koncert pjesmama s izdanja Svugdje je doma, ali lijepo je najljepše oduševljava publiku. A neke od pjesama koje duže vremena nismo imali priliku poslušati na koncertima, odsvirat će uživo publici u Vintageu. Napomenimo, Frakturko i Majmun godine samo će dodatno začiniti ove dvije koncertne večeri.

U ožujku ove, 2024. godine, bend je velikim koncertom proslavio 15 godina postojanja. Ali proslavio je i objavu izdanja Pozovite rapsode. A novim pjesmama nastavili su niz svojih već dobro poznatih singlova neopterećenog pristupa i razigranog zvuka. I to zbog kojih su i postali poznati kao jedan od najvoljenijih punk bendova nove generacije. Više o ovom bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO: Mašinko – Ono što si ostavio

Tagged