pips, chips & videoclips | 2021.

Mary May, Jonathan i Pips, Chips & Videoclips dolaze u samoborski Bunker

Mary May, Jonathan i Pips, Chips & Videclips dolaze u Samobor na koncerte u Bunker! Bendovi će održati koncerte krajem travnja i početkom svibnja 2021. godine, a u prodaju biti pušteno 70 ulaznica po koncertu. LAA i Centar za mlade Bunker dovode ovog proljeća tri jaka imena domaće alternativne scene u Samobor.

U prostor bivše prenamjenjene vojarne, 23. travnja 2021., u formi punog benda dolazi naša hvaljena kantautorica Mary May. Petak, 30. travanj, rezerviran je za riječki Jonathan koji su nedavno objavili singl “Falling”. Veliki Pipsi u Samobor stižu na krilima sjajne obrade “Ljubav 21”, složene u suradnji s Edom Maajkom.

Svi koncerti biti će održani u izuzetno limitiranom kapacitetu, uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite. Tako će za svaki od njih u prodaju biti pušteno svega 70 ulaznica. Prodaja ulaznica kreće u petak, 26. ožujka i to kroz sustav Eventim. Cijene ulaznica iznose 70 kuna za nastup Mary May, 80 za Jonathan i 100 za Pipse.

Zbog malog kapaciteta, koncerti su rasprodani u rekornom roku

Koncerti grupa PipsChips&Videoclips i Jonathan u samoborskom Bunkeru rasprodani su za svega nekoliko desetaka sekundi. Taj podaka, čak i uz ove aktualne zdravstvene mjere, predstavlja svojevrstan rekord. Nastup Jonathana, planiran za 30. travnja, rasprodan je za 28 sekundi!

Pipsi su, kao iznenađenje, dodali uz prvotno dogovoren još dva koncerta, što je povuklo adekvatnu reakciju publike. Prva svirka prodana je za 41 sekundu, druga za 1 minutu, a treća za 3 minute! Koncert Mary May, trećeg izvođača kojeg LAA i Centar za mlade Bunker dovode ovog proljeća u Samobor, trenutno je na preostalih 20 ulaznica za koje se očekuje da će biti razgrabljene ubrzo.

Program koncerata je sufinanciran putem Natječaja Jer svirati se mora provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija i Hrvatske glazbene unije. Više informacija o Centru za mlade Bunker doznajte na mrežnim stranicama samobor.hr/bunker.

Video: Pips, Chips & Video Clips – Ljubav 21 ft. Edo Maajka

Tagged