mary may / tuškanac, zagreb, 2019.

Mary May, fantastična kantautorica nastupa u Vintage Industrial Baru

Mary May, fantastična kantautorica iza koje je hvaljeni album “Things You Can’t Put Your Finger On”, u srijedu, 23. listopada 2019. godine koncertno će preuzeti Vintage Industrial Bar! Mary May se javnosti prvi put predstavila u travnju 2018. godine singlom Softest Tune, koji je jednoglasno osvojio kritičare i utabao put za prvijenac Things You Can’t Put Your Finger On, koji je zaradio nominaciju za nagradu Porin u kategoriji Najbolji album alternativne glazbe te je uvršten u sam vrh najboljih ostvarenja 2018. godine od strane regionalnih glazbenih medija.

Glazba koju opisuje kao folk americanu s elementima popa i bluesa u live verziji uz Mary izvode Luka Čapeta na gitari, Marin Živković na saksofonu, Borko Rupena na bubnjevima i Marko Ferlan na kontrabasu.

S albuma Things You Can’t Put Your Finger On izvučeni su singlovi Softest Tune, Somewhere Else, Let Me Work i A Lot, a njima je dodan i Song For Eunice Kathleen realiziran za projekt Femme Nouvelle.

Ulaznice u pretprodaji iznose 45, a na dan koncerta 60 kuna. Kupiti se mogu u Vintage Industrial Baru, Grifu, Dirty Old Shopu i na svim prodajnim mjestima Entria.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - -