mark mrakovčić & šiza - vintage industrial bar zagreb - 2021.

Mark Mrakovčić i bend Šiza promoviraju svoje albume u Vintage Industrialu

Respektabilni glazbeni producent Mark Mrakovčić i energični dvojac Šiza podijelit će pozornicu Vintage Industriala! Ta svečanost će se održati u službi koncertne promocije vinilnih izdanja svojih albuma prvijenaca. Koncert je na rasporedu u četvrtak, 14. listopada 2021. godine. Mark Mrakovčić i Šiza na svojim koncertnim promocijaam vinilnih izdanja albuma garantiraju energične izvedbe. Posjetitelji će imati priliku nabaviti svoj primjerak albuma na ploči po promotivnoj cijeni!

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 55 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu u Tratinskoj 18 ili putem Entrio sustava. Na dan promocije za ulaznice će biti potrebno izdvojiti 60 kuna. Promocija će se održati u skladu sa svim mjerama i preporukama Stožera, a na ulazu će biti potrebno pokazati COVID potvrdu. Događaj organizira Dostava Zvuka, a više doznajte na mrežnim stranicama na njihovoj Facebook stranici.

Mark Mrakovčić je skladno isprepleo indie, pop, garage, noise, folk i blues u svom albumu Breeding Black Sheep. On je pokrenulo lavinu pozitivnih reakcija struke, a upisan je i na listu nominacija za Porin u kategoriji najboljeg albuma alternativne glazbe.

Šiza njeguje glasni i žestoki rock izričaj s punk energijom i pomalo garažnom estetikom. U svom kratkom roku postojanja Šiza je dobila etiketu benda koji “isporučuje, a ne samo obećaje”. To su kolege sa scene dodatno potvrdili ukrasivši lovorikama album Pristojnost iz malog prsta izgubila se u srednjem.

Video: Mark Mrakovčić – Keep the Rest

Video: Šiza – Prsa će kosti čuvati

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -