mario biondi I culture factory I zagreb croatia I 2022.

Mario Biondi, talijanska soul-jazz zvijezda, održat će koncert u Zagrebu i to u Tvornici kulture!

Mario Biondi, talijanska soul-jazz zvijezda, održat će koncert u Zagrebu u srijedu, 8. lipnja 2022. godine! No, neće ga održati u HALA Parku i to zbog najavljenih loših meteoroloških uvjeta, tako da je ovaj spektakl prebačen u Tvornicu kulture.

Sve dosad kupljene ulaznice vrijede i za novu lokaciju, a broj ulaznica dostupnih u prodaji “strogo je ograničen”. Organizatori stoga svim zainteresiranima savjetuju da svoje primjerke osiguraju što prije! CIjena ulaznice iznosi 200 kuna, a možete ih pronaći u sustavu Entrio.


Mario Biondi, pjevač i kantautor raskošnog i unikatnog glasa, u Zagrebu će predstaviti novi album Romantic koji je svjetlost dana ugledao u ožujku 2022. godine. Biondi je Romantic napisao u suradnji sa svojim fantastičnim članovima benda, Massimom Grecom i Davidom Floriom. Taj projekt je u potpunosti posvećen ljubavi i manifestiran kroz Marijev omiljeni svijet zvukova i groovea sedamdesetih. “Šačica glazbenika i prelijepi ženski glasovi, pjesme pune groovea. Prisjećanje na zvuk sedamdesetih koji nas inspirira na to da dosegnemo izvanrednost soul glazbe”, tim riječima Mario je opisao novi album.

Samo godinu dana ranije Mario nas je počastio albumom naziva “Dare”

On je izašao dan nakon njegovog rođendana i samim time simbolično dao do znanja da on predstavlja priču koja se krije iza Marijeve karijere. Ali i najavu onoga što priprema u budućnosti. Čini se da su usporedbe s Barryjem Whiteom sada već dio povijesti. Mario Biondi je ikona i umjetnik koji će ostaviti unikatan pečat na glazbu 21. stoljeća!

Ovaj soul-jazz pjevač potiče iz umjetničke obitelji. Njegov pradjed je bio ugledni slikar, njegova baka pjevačica, a otac popularan kompozitor. Bilo je logično da će i Mario naslijediti taj umjetnički gen.
Biondijev muzički uspjesi donijeli su mu priliku da nastupa s talijanskim velikanima poput Califonija, Bongusta i Fiorela, kao i s američkim legendama Rayom Charlesom i Chakom Kan.

Imajući u vidu njegov snažan i jedinstven glas, nije prošlo mnogo vremena pre nego što su Biondija počeli ohrabrivati da počne graditi solo karijeru. Tako je Marijev debi album izašao još 2006. godine. A od tada do danas niže rasprodane koncerte i nezaboravne pjesme poput Love is a Temple, This is What You Are, What You Have Done To Me i brojne druge. Više o Mariju Biondiju doznajte na njegovom Twitter računu.

Video: Mario Biondi – Romantic Song

Tagged