tina čatlaić & zagušljivi dim - močvara - 2021.

Mantric musical journey: Zagušljivi Dim i Tina Čatlaić nastupaju u Močvari

Močvara najavljuje dvostruki koncert – nastupaju Zagušljivi Dim i Tina Čatlaić. Naime, nakon uspješno preživljenog “ovozemaljskog užasa ljudske gluposti”, Off Program nastavlja sa svojom pričom “kako bi novostvorene unutarnje konstrukcije dodatno ojačale i stvorile nove slojeve za daljnji razvoj”.

Moćni Iblis ne želi ustuknuti ni pedalj, njegove oči fiksirane su na rub pustinje dok s vrha planine odjekuje njegov krik. On mora dalje. Mi mu se ne usuđujemo reći ne. Stoga, s velikim Vam zadovoljstvom predstavljamo Off Program u kojem donosimo nastup jedinstvenog muzičkog izričaja na ovim prostorima.

Tina Čatlaić i bend Zagušljivi Dim nastupaju u klubu Močvara u četvrtak, 14. rujna 2021. godine. Početak koncerta je u 20 sati, a cijena ulaznice je 40 kuna. Koncert je sjedećeg tipa i broj ulaznica je ograničen. Zbog epidemioloških mjera Močvara vodi pisanu evidenciju posjetitelja. Stoga, dođete prije početka koncerta kako bi izbjegli gužvu na ulazu i kako ne bi zakasnili na početak koncerta. Dodajmo da je Močvarna terasa proširena i na Savski nasip i otvorena svakim danom od 17 do 24 sati.

ZAGUŠLJIVI DIM (Čakovec)

Tročlani bend iz Čakovca traži inspiraciju u svjetovima oko nas i u nama samima. Njihova je glazba mantrično muzičko putovanje s ciljem istraživanja čudesnog, sablasnog, nepoznatog i onog što nam se čini poznato. Riječ Dim u nazivu benda simbolizira promjenjivost i neuhvatljivost.

Bend Zagušljivi Dim čine Martin Geček (gitara, klavijature), David Lesjak (bas, perkusije) i Nikola Švenda (bubnjevi, perkusije). Dodajmo da su 2020. godine izdali album Plava Lily u kooperaciji s Tinom Čatlaić. Ovim koncertom premijerno nam “otvaraju vrata svojih svjetova” s materijalima nadolazećeg novog albuma. Više o bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

TINA ČATLAIĆ (Čakovec)

Fenomenalna lirička majstorica iz Čakovca unosi dodatni duh ove sonične mantre te invocira svjetove duboko zatomljene u nama. Pripremite se na nesvakidašnje glazbeno iskustvo koje će Vam pružiti ova vrsna kantautorica.

Posvjedočite kako zvuk, riječ i međusobno prelijevanje u onkraj podsvjesnog može slušatelja odvesti tamo gdje nije ni znao da može otići. Više informacija o Tini doznajte na njezinom Facebook profilu.

Video: Tina Čatlaić & Zagušljivi dim – Kuharica za početnike u samouništenju

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -