mangoove / kozmodroom / truth tribe / vinyl factory 2019

Mangroove vas poziva u Tvornicu na Vinyl Factory #3

Nakon fantastičnog ovogodišnjeg samostalnog nastupa, kreativni tandem vraća se u Tvornicu kulture gdje će nastupiti uz Kozmodrum i Truth ≠ Tribe.

U subotu, 12. listopada 2019. godine, grupa Mangroove nastupit će u zajedničkom projektu kluba Vinyl i Tvornice kulture. Uz Mangroove, nastupit će sjajni Kozmodrum i Truth ≠ Tribe.

Vinyl Factory je zajednički projekt Vinyla i Tvornica Kulture s ciljem promocije autorskih bandova koji su svojim nastupima u Vinylu premašili kapacitet kluba. Program Vinyl Factory održava se u Velikom pogonu Tvornice kulture, od travnja do prosinca 2019. godine, u sklopu brojnih kulturnih događanja koja će obilježiti 20 godina Tvornice Kulture.

>>> PROČITAJTE VIŠE: Tvornica Kulture preuređenjem postala najpoželjniji prostor u Zagrebu

Mangroove se u Tvornicu vraća nakon impresivnog samostalnog nastupa održanog ranije ove godine gdje su promovirali svoj brilijantni, od kritičara i publike hvaljeni album Srce te se ovim albumomo kreativni tandem kojeg čine Željka Veverec i Toni Starešinić, potvrdio kao jedan od najkvalitetnijih groove pop sastava na sceni.

Željka i Toni su kroz svoju glazbu uspjeli ostvariti suradnje s nekim od najboljih domaćih glazbenika pa su tako svoj trag u njihovim pjesmama ostavili i Tedi Spalato, Igor Geržina, Nikola Marjanović, Viktor Lipić, Janko Novoselić, Zvonimir Šestak, Goran Delač, Mario Penton Hernandez, Andrej Jakuš i mnogi drugi. Napisali su i hit pjesmu Tebi putujem, koji izvode Chui i Josipa Lisac te glazbenom scenom uspješno plove već deset godina.

Ulaznice za Vinyl Factory #3 po cijeni od 40 kuna potražite na svim Entrio prodajnim mjestima.

Ključne riječi (tagovi): - - - -