kutija šibica 2022 :: malonogometni turnir zagreb

Malonogometni turnir Kutija šibica 2022 powered by Coca-Cola 51. put je s nama!

Malonogometni turnir Kutija šibica 2022 powered by Coca-Cola održat će se u Zagrebu po 51. put! Turnir će se igrati od utorka, 26. studenoga do četvrtka, 29. prosinca 2022. godine i to u četiri zagrebačke sportske dvorane. Uz 51. seniorski turnir igrat će se i 15. veteranski turnir te 6. turnir žena. Ukupni nagradni fond turnira iznosi čak 170.000 kuna, a uz novčane tu su i pehari, medalje te sponzorski darovi. Dodajmo da je turnir Kutija šibica, uz Zlatnu piruetu i Hanžekovićev memorijal, jedan od tri najdugovječnija sportska događaja u Gradu Zagrebu. A što još zaimljivije, sva tri sportska događanja su dosegnula brojku od 50 izdanja!


Cijena pojedinačne karte iznosi 20 kuna za sve utakmice. Također, moguće je kupiti i paket ulaznica za četvrtfinale, polufinale i finale po cijeni od 75 kuna ili pojedinačne ulaznice za polufinale i finale po cijeni od 30 kuna.

Kako se prijaviti na malonogometni turnir Kutija šibica 2022

Službeni početak prijava je u srijedu, 2. studenoga, a završetak je u četvrtak, 10. studenoga. Prijave će biti moguće i putem mrežne stranice na adresi kutija-sibica.hr te direktno u Domu sportova. Cijena kotizacije za seniorski i veteranski turnir je 1000, dok za turnir žena iznosi 200 kuna. Seniorski i veteranski turnir se igraju loptom veličine broj 5 s reduciranim odskokom, dok se turnir žena igra s loptom veličine 4.

Izvlačenje parova predviđeno je za srijedu, 16. studenoga. A nakon toga slijede dvoboji koji će se igrati na četiri lokacije. To su dvorana 2 – mala dvorana Doma sportova, SD Boško Božić Pepsi u Trnskom, SD Sutinska vrela u Podsusedu i SD Dubrava. Uzbudljiva završnica turnira već tradicionalno započinje na Štefanje. A u četvrtak, 29. prosinca, bit će poznat i pobjednik 51. izdanja najvećeg malonogometnog turnira u regiji – Kutija šibica 2022. Dodajmo da će televizijski prijenos biti osiguran za Hrvatskoj televiziji.

Tagged