luka modrić - moja igra / autobiografija / 2019.

Luka Modrić dolazi na Interliber – autobiografiju predstavlja u paviljonu 5!

Na Međunarodni sajam knjiga Interliber na Zagrebački velesajam u nedjelju, 17. studenoga 2019. godine, dolazi Luka Modrić! A ukoliko to netko ne zna, Luka je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, ali i dobitnik Zlatne lopte. Prezentacija njegove nove autobiografije “Moja igra”, potpisivanje knjiga i druženje s obožavateljima, radi velikog su interesa prebačeni iz paviljona 6, na pozornicu ispred paviljona 5 na Zagrebačkom Velesajmu.

Luka Modrić će s Krunom Lokotarom i suautorom Robertom Matteonijem razgovarati o svojoj autobiografiji “Moja igra”. Nakon dvadesetominutnog razgovora uslijedit će potpisivanje knjige za čitatelje. A čitatelju će svoje primjerke autobiografije izdane u nakladi Hermes moći prethodno kupiti na štandu Znanja i 24sata.


Luka Modrić ušao je u nogometnu povijest kada je 2018. godine osvojio ono što nitko prije njega nije. Naime, te godine je dobio sve četiri najprestižnije svjetske nogomente nagrade za najboljeg igrača svijeta. Dobio je Zlatnu loptu Svjetskog prvenstva, FIFA-in The Best, Nagradu UEFA-e i Ballon D’Or. Promišljen razigravač, nogometni maestro i nadasve dinamovac, rođen je s žarom da se dokaže i vodi. Odgojen je skromno i radišno, s pravom dozom inata i vjere u sebe. Luka Modrić je danas simbol nogometne odlučnosti i ustrajnosti, a njegova životna priča inspiracija za sve generacije čitatelja. Više o Luki Modriću doznajte na njegovom Instagram profilu.

Tagged