ludbreška sveta nedelja 2023

Ludbreška Sveta Nedelja 2023 – u Ludbregu se od 31. kolovoza do 2. rujna održavaju spektakularni koncerti za svačiji ukus!

Velike zvijezde stižu u centar svijeta Ludbreg jer Ludbreška Sveta Nedelja 2023 sprema spektakularne koncerte za svačiji ukus! Ludbreg, inače poznat kao “centar svijeta”, tako će uskoro postati epicentar najvećih glazbenih događaja u regiji. I dodajmo, Ludbreška Sveta Nedelja održavat će se od četvrtka do subote, od 31. kolovoza do 2. rujna 2023. godine. A ova stoljetna manifestacija pružit će posjetiteljima priliku da uživaju u nezaboravnim nastupima omiljenih izvođača.


Prvog dana, u četvrtak, 31. kolovoza, Ludbreška Sveta Nedjelja započinje s vrtoglavim ritmovima Jurice Pađena i grupe Aerodrom, koja će bez sumnje rasplesati publiku i donijeti dozu pozitivne energije. Drugi dan, u petak, 1. rujna, bit će rezerviran za romantične duše i ljubitelje pop glazbe, jer na pozornici zasjeda neponovljivi Tony Cetinski! Njegova strastvena izvedba i emotivne balade sigurno će oduševiti sve prisutne i stvoriti nezaboravan glazbeni doživljaj. I za kraj, ali nikako manje važno, trećeg dana, u subotu, 2. rujna, Ludbreška Sveta Nedjelja priređuje pravi glazbeni spektakl pod nazivom Cro Dance Party! A tog zadnjeg dana festivala očekuje nas serija nevjerojatnih nastupa u ritmu koji tjera na ples. Karma, Colonia i mnogi drugi izvođači oduševit će publiku i osigurati da se svi prisutni prepuste ritmu i zabavi do ranih jutarnjih sati.

Organizatori Ludbreške Svete Nedjelje obećavaju da će ovogodišnje izdanje biti nezaboravno. Ali i više nego ikada prije prilagođeno različitim glazbenim ukusima posjetitelja. Ulaznice su već u prodaji, a broj mjesta je ograničen. Stoga, preporučujemo da svoju ulaznicu osigurate na vrijeme! Budite dio ovog jedinstvenog glazbenog spektakla i pridružite se tisućama posjetitelja iz cijele regije koji će uživati u nezaboravnom glazbenom doživljaju u srcu svijeta. Dođite u Ludbreg! Više o Ludbregu doznajte na mrežnim stranicama na adresi ludbreg.hr.

VIDEO: Jurica Pađen & Aerodrom | Tony Centinski | Karma | Colonia

Tagged