ljetno kino - klub sax - 2020

Ljetno kino ponovno donosi ljetnu atmosferu, vesele pjesme i radost u klub Sax!

Nakon što su u studenome u klubu Sax! proslavili deset godina postojanja benda, sada se vraćaju na mjesto zločina pokazati što se promijenilo u ova dva mjeseca. Baš kao i uvijek, Ljetno kino će napraviti odličnu atmosferu, svirati vesele pjesme, a optimizam i radost će biti prisutni od samog početka do kraja koncerta. Zahvaljujući ukulelama, klarinetu i bubnjevima, ali i uzavreloj atmosferi osjećat ćemo se kao da je ljeto uranilo. Ljetno kino čine glazbenici s preko 30 godina iskustva, a oni su Mladen Juričić – Max, Vlade Matulić i Filip Petković – Buki. Osnovani su na ljeto 2009. godine na otoku Braču, a iza sebe imaju nastupe na brojnim manjim, ali i većim festivalima, kao i u klubovima diljem Hrvatske pa tako i u Saxu u kojem su omiljeni gosti.


Ljetno kino je bend koji svojim nastupima u Saxu uvijek obraduje sve prisutne. Nekada dijele mandarine, a nekada jednostavno donesu dobru volju koja odmah prijeđe i na publiku. Isto se očekuje i u subotu, 18. siječnja 2020. godine od ovog veselog tria.

Bend će izvesti obrade domaćih i stranih pop i rock hitova, pjesme novoga vala, a publika će još jednom plesati do kasno u noć uz nezaboravnu zabavu. Dođite i uvjerite se sami u izvrsnost ovih otočkih momaka.

Ulaznice se mogu kupiti na dan koncerta na ulazu u klub Sax! po cijeni od 20 kuna.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged