lika kolorado - kontura | kset zagreb | 24.04.2020.

Lika Kolorado, indie rock bend, u KSET-u u petak, 24. travnja 2020. godine, predstavlja svoj drugi album “Kontura”

Indie rock grupa “Lika Kolorado” premijerno u zagrebačkom klubu KSET u petak, 24. travnja 2020. godine, predstavlja svoj drugi studijski album “Kontura”. Ovo će biti premijerno predstavljanje novih pjesama koji će biti objavljene u četvrtak, 20. veljače i to u izdanju Classic Recordsa. Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 35 kuna potražite u KSET-u (Unska 3), Dirty Old Shopu (Tratinska 18) ili Aquarius Music Shopu (Varšavska 13). Na dan koncerta, ako koja ostane, cijena ulaznice će iznositi 45 kuna.


Nakon prošlogodišnjeg singla Gospođa, Lika Kolorado nedavno je objavio i novi singl Spasoje. A za pjesmu je snimljen i video spot u kojem je glavna uloga, ona buntovne i snažne žene, pripala talentiranoj basistici benda Ani Jelić. Spasoje, uz sve brojnije fanove koji su prigrlili pjesmu, uspješno gradi svoj put i na radio stanicama regije.

“Dugo nismo svirali u Zagrebu. Imali smo akustične izlete, ali bina je bina. Vraćamo se u KSET gdje smo otvorili prvi album. Ako bude i upola dobar gig kao tada, to bi bilo divno. Imamo gomilu novog materijala, imamo ful puno sreće i veselja da konačno sviramo novu glazbu. Do tada će Kontura već biti vani, ali veliku većinu nismo nikada odsvirali uživo pred publikom. Planiramo dofurati goste, dijeliti merch i probati ne zeznuti previše”, rekao je frontmen Like Kolorado Filip Riđički.

Bend se publici predstavio 2018. godine pjesmom “Smiješ zaurlat”

Kad su prije nepune dvije godine nastupili u KSET-u s tek jednim objavljenim izdanjem, premašili su sva očekivanja publike i medija. Danas, nešto stariji, iskusniji i s više koncertne kilometraže spremni su ponovno stati pred publiku. Vraćaju se u isti prostor gdje će nam pokazati što su to kuhali protekle dvije godine, kada je predstavljen njihov prvijenac Smiješ zaurlat.

Zagrebačku indie rock četvorku čine Filip Riđički (vokal), Ana Jelić (bas), Vanja Senčar (gitara) i Pavle Gulić (bubanj). A na koncertu u zagrebačkom KSET-u će nastojati opravdati stečeno povjerenje i reputaciju benda energičnih i zanimljivih live nastupa. Više o bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO: Lika Kolorado – Spasoje

Tagged