lika kolorado - kontura - kset zagreb 2020

Lika Kolorado, indie rock bend, u KSET-u predstavlja svoj drugi album

Lika Kolorado premijerno u KSET-u u petak, 24. travnja 2020. godine predstavlja svoj drugi studijski album “Kontura” koji će biti objavljen 20. veljače u izdanju Classic Recordsa. Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 35 kuna potražite u KSET-u (Unska 3), Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Aquarius Music Shopu (Varšavska 13) te online putem sustava Entrio.hr. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 45 kuna.

Nakon prošlogodišnjeg singla Gospođa, Lika Kolorado nedavno je objavila novi singl i video spot “Spasoje” u kojem je glavna uloga, ona buntovne i snažne žene, pripala talentiranoj basistici benda Ani Jelić. Spasoje, uz sve brojnije fanove koji su prigrlili pjesmu, uspješno gradi svoj put i na radio stanicama regije.

“Dugo nismo svirali u Zagrebu. Imali smo akustične izlete, ali bina je bina. Vraćamo se u KSET gdje smo otvorili prvi album. Ako bude i upola dobar gig k’o tada, to bi bilo divno. Imamo gomilu novog materijala, imamo ful puno sreće i veselja da konačno sviramo nove stvari. Do tada će Kontura već biti vani, ali veliku većinu nismo nikada odsvirali uživo pred publikom. Planiramo dofurati goste, dijeliti merch i probati ne zeznuti previše”, rekao je frontmen Like Kolorado Filip Riđički.

Kad su prije nepune dvije godine nastupili u KSET-u s tek jednim objavljenim izdanjem, premašili su sva očekivanja publike i medija. Danas, nešto stariji, iskusniji i s više koncertne kilometraže spremni su ponovno stati pred publiku u istom prostoru i pokazati što su to kuhali protekle dvije godine od prvijenca Smiješ zaurlat (2018., Aquarius Records / Classic Records).

O bendu Lika Kolorado

Zagrebačku indie rock četvorku čine Filip Riđički (vokal), Ana Jelić (bas), Vanja Senčar (gitara) i Pavle Gulić (bubanj), a ovom će prilikom nastojati opravdati stečeno povjerenje i reputaciju benda energičnih i zanimljivih live nastupa.

Lika Kolorado – Spasoje

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - -

1 thought on “Lika Kolorado, indie rock bend, u KSET-u predstavlja svoj drugi album

Comments are closed.