let 3 - vintage industrial zagreb - 2021.

Let 3 nastupa u Vintage Industrialu – izvodit će pjesme sa prva dva albuma

Legendarni riječki bend Let 3 skraćeni tjedan će prijevremeno privesti kraju u četvrtak, 4. studenog 2021. godine u Vintage Industrialu. Najosebujniji hrvatski rock bend svih vremena ovom prilikom vratit će se više od 30 godina unatrag… Na ovom koncertu Let 3 će izvoditi isključivo materijale s prva dva albuma – “Two Dogs Fuckin” i “El Desperado”.

Let 3 neizostavno su ime domaće rock enciklopedije. Ovaj bend kao glazbeno-umjetnička atrakcija čine uistinu jedinstvenu pojavu na ovim prostorima. Posljednjih godina svoje vjerne obožavatelje razveselili su obogaćenim verzijama svojih najvećih hitova u koje su uklopili suradnje poput onih s Terezom Kesovijom, Krankšvesterom i Sinišom Vucom. Svoj društveni utjecaj dodatno su ojačali inventivnim video angažmanom na društvenim mrežama.


Ulaznice za koncert u VIB-u u pretprodaji su po cijeni od 100 kuna i mogu se kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) ili putem Entrio sustava. Na dan promocije za ulaznicu će biti potrebno izdvojiti 120 kuna. Koncert će se održati u skladu sa svim mjerama i preporukama Stožera. Na ulazu u klub bit će potrebno pokazati COVID potvrdu, ovlašteni rezultat negativnog antigenskog testa ne starijeg od 48 sati ili dokaz o preboljenju u zadnjih šest mjeseci. Također, potrebno je predočiti i osobnu iskaznicu. Na ulazu će biti omogućeno i testiranje koje će vršiti poliklinika Vaš pregled. Cijena testa je 50 kuna, a testiranje će se moći napraviti od 19:30 do 21:30 sati. Koncert organizira Dostava Zvuka. Više o rock bendu Let 3 doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Video: Let 3 – Vjeran Pas

Tagged