konstrakta / ana đurić I foto: kosta kosta đuraković - 2022.

Konstrakta dolazi u Tvornicu – pred zagrebačkom publikom je koncert koji se već dugo priželjkuje

Konstrakta, talentirana umjetnica koja je postala regionalna senzacija nakon nastupa na Eurosongu, održat će svoj koncert u Zagrebu! U subotu, 25. lipnja 2022. godine, u Tvornici kulture očekuje nas veliki spektakl ove glazbene zvijezde. Dodajmo da Konstrakta u Tvornicu dolazi sa svojim bendom Zemlja gruva. Ova iznimna kantautorica posljednje četiri godine nastupa samostalno, iako je zapravo Konstrakta od samih početaka vezana za indie pop bend Zemlju gruva gdje je bila vodeći vokal. A kako smo već spomenuli, na koncert u Zagreb dolazi upravo s njima!


Popularnost Ane Đurić poznatije kao Konstrakte od pobjede na Beoviziji nikako ne jenjeva. Nakon sjajnog plasmana na Euroviziji, gdje je završila na visokom petom mjestu s velikim brojem glasova europske publike, nije niti čudo da je zagrebačka publika toliko željno iščekuje.

U posljednje vrijeme upravo ona je mnogima omiljena glazbenica, koja gotovo svakodnevno puni medijske stupce. Uopće ne sumnjamo da će napuniti i Tvornicu kulture i u subotu, 25. lipnja. Publiku očekuje glazbeno scenski spektakl, a ulaznice za koncert Konstrakte u Tvornici mogu se kupiti u sustavu Entria. Više informacija o Konstrakti doznajte na njezinom Instagram profilu.

Video: Konstrakta – In Corpore Sano

Tagged