poslovna konferencija "smart industry: pametnim industrijama do održivog rasta hrvatskog gospodarstva" - zagreb 2020

Konferencija “Smart Industry: Pametnim industrijama do održivog rasta” u Hilton Garden Innu

Smart Industry, kao model razvoja i suradnje u određenoj gospodarskoj grani, ima svrhu ubrzati i olakšati digitalnu transformaciju tvrtki i ojačati konkurentnost različitih gospodarskih grana. Poslovni dnevnik, kao najutjecajniji poslovni medij u Hrvatskoj, želi doprinijeti edukaciji o važnosti teme Smart Industry modela u Hrvatskoj te istovremeno podržati domaće tvrtke i institucije te lokalne i regionalne samouprave koje su aktivno krenule u osvještavanje stručne i šire javnosti o nužnosti promišljanja i provođenja Smart Industry modela s ciljem poticanja gospodarskog rasta.


Konferencija će kroz dvije panel diskusije i stručne prezentacije okupiti renomirane stručnjake iz vodećih multinacionalnih i domaćih kompanija te visokoobrazovnih institucija koji će predstaviti nacionalne strategije i inicijative za uspostavu i izgradnju pametnih industrija, pokazati stupanj digitalizacije hrvatskoga gospodarstva, planirane aktivnosti, primjene novih tehnologija te poslovnih modela i procesa koji donose pozitivan utjecaj na društvo i ekonomiju.

Konferencija Smart Industry: Pametnim industrijama do održivog rasta hrvatskog gospodarstva u organizaciji Poslovnog dnevnika održat će se u utorak, 6. listopada 2020. godine, u hotelu Hilton Garden Inn (Radnička cesta 21, Zagreb) s početkom u 10 sati.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged