thompson u pisarovini

Koncertni spektakl Marka Perkovića Thompsona u Sportskoj dvorani Pisarovina

Sve je spremno za koncertni spektakl Marka Perkovića Thompsona u Pisarovini, koji će se povodom dana Općine Pisarovina održati u nedjelju, 10. studenog 2019. godine u sportskoj dvorani Pisarovina, s početkom u 19.30 sati. Koncert u Pisarovini dio je aktualne koncertne turneje Marka Perkovića Thompsona koja uz velike gradove obuhvaća i manja mjesta širom Hrvatske, a za koju se do sada u svim hrvatskim gradovima tražila ulaznica više! U Pisarovini se zbog Martinja i velike proslave Općine Pisarovina 10. studenog očekuje prava glazbena fešta na koju će pristići brojni Thompsonovi fanovi i iz okolnih mjesta i gradova, a ulaznice za ovaj veliki koncertni doživljaj već su puštene u prodaju!

Jedan od najpopularnijih i najtiražnijih hrvatskih pjevača za svoju vjernu publiku tom prigodom priprema višesatno glazbeno putovanje kroz različite etape svojeg glazbenog stvaranja. Tako će fanovi moći uživati u onim starim hitovima poput pjesama Geni kameni i Ljutu travu na ljutu ranu, ali i veličanstvenim Zaustavi se vjetre, Prijatelji, Lijepa li si pa sve do E moj narode, Moj dida i ja i Tamo gdje su moji korijeni.

Neće izostati ni uspješnice s albuma Ora et labora – Samo je ljubav tajna dvaju svjetova, Uvijek vjerni tebi, a ni mnogi drugi bezvremenski hitovi Marka Perkovića Thompsona. Sve ove pjesme nadahnute iskrenom ljubavlju, domovinom i vjerom, odavno su ušle pod kožu Thompsonovoj publici.

Marko Perković Thompson uz aktualnu turneju u sklopu koje će nakon Pisarovine do kraja godine obići još nekoliko gradova, vrijeme uglavnom provodi u studiju. A to znači da će fanovi napokon doći na svoje, jer Marko priprema novi album koji će zasigurno ponoviti, ako ne i nadmašiti uspjeh albuma Ora et labora koji je u godini objavljivanja bio najprodavanije glazbeno izdanje u Hrvatskoj.

Ne propustite veliki koncert Marka Perkovića Thompsona 10. studenog u Pisarovini!

Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti u sustavu Ticketshopa i na sljedećim prodajnim mjestima: Trgovina KIT (Pisarovina), Diskont Lasinja (Lasinja), Caffe bar Pokupio (Pokupsko), Restoran Tihi gaj (Kupinečki Kraljevac), Caffe bar Kiss i Caffe bar Nec (Klinča sela), Caffe bar M (Krašić), Trgovina Fifa (Jastrebarsko) i Šu Šu Pub (Karlovac).


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -

1 thought on “Koncertni spektakl Marka Perkovića Thompsona u Sportskoj dvorani Pisarovina

Comments are closed.