grupa abbazia / metropolis klub zagreb

Abbazia u Metropolisu – koncertno božićno izdanje posvećeno grupi ABBA

Ako publika traži – red je da se želja ispuni! A pogotovo kada želja dolazi u predbožićno vrijeme. Nakon mnogih upita, Metropolis club odlučio je svojim posjetiteljima prirediti posebno koncertno božićno izdanje posvećeno najpopularnijem pop bendu svih vremena – ABBI – pa ćemo tako i ove godine u Adventsko vrijeme, prije samog Božića ponovno zaplesati na njihove vječne hitove.

Za ovu posebnu večer pobrinut će se oni koji donose autentičan zvuk ovih pop ikona – band Abbazia iz Rijeke! Mnogi koji su ih slušali i gledali prije znaju kako Abbazia može vrhunski iznijeti hitove pop ikona ABBE. Stoga, drage plesne kraljice i plesni kraljevi, pripremite se za pravo disko pop božićno izdanje u kojemu ćete istinski uživati. Uz sam nastup Abbazie cijeli klub presvući će se u pop disko groznicu i prilagoditi se božićnom blještavilu. Ovo posebno izdanje uz nastup vrhunskih izvođača donijeti će vam pravi ugođaj 70-tih i 80-tih godina i vratiti u pop eru vladavine ABBE!

Koncert će se održati u klubu Metropolis (Siget, Avenija Dubrovnik 10 – preko puta Velesajma) 14. prosinca 2019. godine. Ulaznicu za ovaj koncert možete kupiti po pretprodajnoj cijeni od 30, ili na dan koncerta 40 kuna.

>>> PROČITAJTE VIŠE: Cross the Line – novi sing Dubioza Kolektiva snimljen u duetu sa Manu Chaom

Ova vrhunska glazbena skupina iz Rijeke svakako svojom odličnom izvedbom pridonijeti će i originalnom zvuku njihovih najboljih hitova. Grupa Abbazia je svojom izvedbom davno srušila granice i krenula na svjetska tržišta, a čine je istaknuti glazbenici koji svojom odličnom izvedbom nose epitet i priznanje autentične izvedbe grupe ABBA.

Zahtjevne vokalne dionice za koje ćete na trenutak pomisliti da su uistinu od ABBE, spojile su majka i kći Jozefina i Eni Jurišić. Jozefina je dugi niz godina bila glavni vokal u popularnoj grupi iz 80-tih 777, koja je također izvedbom podsjećala na ABBU i svojom bojom glasa jednostavno se preslikala na njihove pjesme. Eni Jurišić svima poznata kao polufinalistica The Voicea odlično se uklopila u istančano izvježbane vokalne dionice.

Muški dio banda čine Branko Fućak – pjevač i kompozitor iz Rijeke, koji je skladao i sudjelovao na svim velikim hrvatskim festivalima zabavne glazbe, a uz njega i Aleksandar Valenčić, kompozitor, aranžer i glazbeni producent koji je aranžirao šest pjesama za Eurosong, i to za predstavnicu Hrvatske (2003.), Bosne i Hercegovine (2005.), dvaput za Sloveniju (2007. i 2009.) i dvaput za Portugal (2008. i 2012.). Abazzia već godinama osvaja svjetske koncertne prostore, a u Zagrebu svira samo u Metropolis clubu, gdje svaki puta naprave sve bolju i bolju atmosferu.

>>> PROČITAJTE VIŠE: Koncertne dvorane u Zagrebu

Prošle godine na božićnom izdanju Abbazia je oduševila prepuni klub (izlazili na nekoliko biseva), a ove godine njihov nastup biti će upakiran u fantastično blještavilo predbožićne atmosfere. Kako bi sve posjetitelje dobro zagrijali i pripremili za pravi disko pop maraton, za pravu disko uvertiru provjereni DJ dvojac – DJ SISH & DJ SAMMY – raspaliti će sa najvećim retro pop i dance hitovima. Na vama je da uhvatite ritam, a nakon odličnog plesnjaka zapjevate na vječne hitove ABBE.

ABBA je band koji nikada ne izlazi iz mode, ABBU vole sve generacije i publika je uvijek iznova gladna njihovih bezvremenskih hitova pa ni ne sumnjamo da će i ove godine biti odlična atmosfera, a vama savjetujemo da svoje ulaznice nabavite na vrijeme i zakoračite u posebnom prazničnom ambijentu u eru vladavine apsolutnih kraljeva popa ABBE.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - -

2 thoughts on “Abbazia u Metropolisu – koncertno božićno izdanje posvećeno grupi ABBA

Comments are closed.