grupa "kojoti" 2019

Kojoti snimaju dokumentarni film – snimanje počinje koncertom u Tvornici

Početak snimanja dokumentarnog filma o grupi Kojoti uplaniran je 25. listopada 2019. godine, na dan promocije albuma Sve je pod kontrolom? u Velikom pogonu Tvornice kulture. Film, zasad radnog naziva “Kojoti – Psi koji laju”, kreće iz Tvornice i kroz sljedeću godinu dana prati bend na nastupima. O 25 godina Kojota pričati će bivši i sadašnji članovi, glazbeni kritičari i fanovi, a osim materijala snimljenih za potrebe dokumentarca bit će korišteno mnoštvo dosad neprikazanih arhivskih snimaka. Scenarist i autor filma je Jadranko Pongrac koji potpisuje desetak dokumentarnih filmova razne tematike od kojih se posebno ističe “Oči u Magli” o legendi hrvatske glazbene scene Zdenku Franjiću.

A ovih dana završeno je i snimanje spota za novi singl Oprosti što te volim.

“Ta pjesma nam je od početka bila centralna stvar sa novog albuma i jako nam je bitna. Tako da smo režiju prepustili najboljem redatelju, a to je oduvijek bio Radislav Jovanov Gonzo. Na spotu je radila i šminkerica Maca koja nas je davno šminkala u Warriorse u spotu Halucinacija“, rekli su članovi benda nakon završetka snimanja.

U isto vrijeme Kojoti su potvrdili goste za veliku promociju albuma u Tvornici. U koncertnoj dvorani u Šubićevoj pridružit će im se Kandžija, s kojim su realizirali singl Sve je pod kontrolom te riječka grupa Turisti.

Nastup Kojota jedan je od serije koncerata povodom 20 godina Tvornice kulture.

Ulaznice za koncert Kojota 20. listopada u Tvornici se mogu kupiti po cijeni od 70 kuna u pretprodaji, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 90 kuna.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -