grupa "kojoti" 2019

Kojoti snimaju dokumentarni film – snimanje počinje koncertom u Tvornici

Početak snimanja dokumentarnog filma o grupi Kojoti uplaniran je 25. listopada 2019. godine, na dan promocije albuma Sve je pod kontrolom? u Velikom pogonu Tvornice kulture.

Film, zasad radnog naziva Kojoti – Psi koji laju, kreće iz Tvornice i kroz sljedeću godinu dana prati bend na nastupima. O 25 godina Kojota pričati će bivši i sadašnji članovi, glazbeni kritičari i fanovi, a osim materijala snimljenih za potrebe dokumentarca bit će korišteno mnoštvo dosad neprikazanih arhivskih snimaka. Scenarist i autor filma je Jadranko Pongrac koji potpisuje desetak dokumentarnih filmova razne tematike od kojih se posebno ističe Oči u Magli o legendi hrvatske glazbene scene Zdenku Franjiću.

Ovih dana završeno je snimanje spota za novi singl Oprosti što te volim.

“Ta pjesma nam je od početka bila centralna stvar sa novog albuma i jako nam je bitna. Tako da smo režiju prepustili najboljem redatelju, a to je oduvijek bio Radislav Jovanov Gonzo. Na spotu je radila i šminkerica Maca koja nas je davno šminkala u Warriorse u spotu Halucinacija“, rekli su članovi bend po snimanju (spot možete pogledati ovdje: Kojoti – Oprosti što te volim).

U isto vrijeme Kojoti su potvrdili goste za veliku promociju albuma u Tvornici. U koncertnoj dvorani u Šubićevoj pridružit će im se Kandžija, s kojim su realizirali singl Sve je pod kontrolom te riječka grupa Turisti.

Nastup Kojota jedan je od serije koncerata povodom 20 godina Tvornice kulture.

Ulaznice za koncert Kojota 20. listopada u Tvornici se mogu kupiti po cijeni od 70 kuna u pretprodaji, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 90 kuna.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - -