anja g & dr.obi - akc attack - travanj 2020.

Klupski virtualni program AKC Attacka “not live, not dead” – 3lowbeat i Dr.Obi & Anja G

Autonomni kulturni centar Attack poziva Vas na zajedničko gledanje vikend video sessiona kroz klupski virtualni program “not live, not dead” u petak, 24. i subotu, 25. travnja 2020. godine od 21 sat na Facebook stranici AKC Attacka (facebook.com/akc.attack). Nakon uspješnog lansiranja programa prošlog tjedna, ovaj vikend je rezerviran za dozu psytrancea (petak) i duba (subota). U petak, 24. travnja ćemo virtualno ugostiti Brunu Aljinovića, znanog na psytrance sceni kao 3lowbeat, organizatora Freemental festivala i dio Hypnodelix kolektiva. Bruno je aktivan na trance sceni od 2012. godine, a ovaj video session proći će u fullon izdanju i užarenoj atmosferi.


U subotu, 25. travnja AKC Attack unosi novost u program i predstavljaju se dub i reggae artisti. Robert Martinović, umjetničkim imenom Dr. Obi svoju je terapiju basom propisao još sada već davne 2005. godine na Seasplash festivalu. Danas je dio Bamwisea i Jahstice Sounda, no u zadnje vrijeme pokreće vlastiti label AmpliFyah Music i radi vlastitu produkciju uz vokalnu potporu Anje G. Rado viđeni gosti svih festivala, još jednom će nas prodrmati svojom izvedbom.

3LOWBEAT (Hypnodelix, FreeMental Festival)

3lowbeat, (čitajte: threelowbeat), iako se nazvao po prapovijesnim životinjicama, vjerujte, njegova selekcija je itekako nova i svježa. Od 2010. godine aktivno sudjeluje u organizaciji psytrance evenata s prijateljima iz Hypnodelixa, koji su zaslužni da gostovanja poput Harmonic Rebel, Inasane Creatures, Astralex, Dharma i mnogi drugi… Ujedno je i organizator FreeMental Festivala.

U njegovim setovima možete očekivati energični i groovy fullon s recordsa poput Antu, Mosaico, Mutagen, 24/7, Blacklite i ostalim sličnim.

3lowbeat - akc attack - travanj 2020.

DR.OBI

DR.OBI je započeo svojim još aktivnim projektom Jahstice sound. Od 2005. član je najutjecajnijih dub i reggae projekata u Hrvatskoj. Sposoban je za zvučni inženjering i zvučni sustav koji je radio sa sustavom Digitron Sound i Bamwise.

Sada radi kao inženjer zvuka za mnoge live bendove iz Hrvatske i zaposlen je kao glavni inženjer zvuka u Pozitivnom Ritmu (tvrtka koja organizira festivale Dimensions and Outlook) i glavni tehničar Seasplash Festivala u istoj organizaciji.

Početkom 2017. godine počeo je producirati vlastitu glazbu u suradnji s Anjom G. Godine 2018. osnovao je etiketu Amplifyah Music gdje je objavio prvu hrvatsku riddim EP Bun Dem u suradnji s Queen Omegom, Anjom G i Tennom Star.

ANJA G.

Anja G. je pjevačica iz Zagreba koja je 2017. izdala svoj prvi single u suradnji s Dr.Obijem. Od tada je dio hrvatskog dub-dua Anja G. & Dr.Obi. Zajedno su osnovali label Amplifyah Music!

Anja G. je svoju prvu ploču izdala 2018. s Dub Kazmanom Wrong System za Woodland Records. Uskoro nakon toga izdaje single Wicked Man s Pablom Rasterom za Culture Dub Records. Njena druga ploča Corruption izlazi 2019. u suradnji s producentom iz UK-a Kai Dubom. S Dr.Obijem izdaje svoju treću ploču 12″ dubplate Ay Carmela za Woodland Records.

Dr.Obi & Anja G su došli na scenu glasno i bez kompromisa kvalitete zvuka koji ostavlja snažan i dubok utisak. Njihova je misija izazvati promjenu svijesti i potaknuti slušatelja na razmišljanje. Svojim muzikom promoviraju svoje ideje kako bi osvijestili slušatelje da ustanu protiv sistema i svih oblika ugnjetavanja!

Program “not live, not dead”

not live, not dead je novonastali program Autonomnog kulturnog centra Attack. Program je fokusiran na snimanje, montažu i post-produkciju video sessiona. Kroz program želimo realizirati ideje i planove za nastavak rada kluba i artista u ovom izazovnom razdoblju. Situacija nam nalaže da se povučemo u četiri zida i nastavimo s onim što najviše volimo, odgovorno radimo na rastu scene u prostoru svima nam poznatog kluba Attack.
Program je sufinanciran od strane Ministarstva kulture republike Hrvatske.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged