klizalište na šalati 2019

Klizalište Šalata od 18. studenoga uz Video disco klizanje ponovo s nama!

Na radost svih građana Zagreba i njegovih gostiju, u srijedu, 18. studenog 2020. godine, otvara se klizalište Šalata, najpoznatije po programu Video disco klizanje!

Redovni termini klizanja za građanstvo na rasporedu su od srijede do petka u terminu od 18 do 19:30 sati, dok se subotom, nedjeljom i praznicima klizati može u tri termina – od 10:45 do 12:15, od 18:15 do 19:45 te od 20:45 do 22:15 sati.

Cijena ulaznice za klizalište Šalata radnim danom, vikendom i praznikom u prijepodnevnom terminu iznosi 15 kuna, kolika je i cijena za najam klizaljki ukoliko nemate vlastite. Subotom, nedjeljom i praznikom poslije podne cijena ulaznice je 20 kuna, a ista je cijena i za posudbu klizaljki.

Kako bi klizanje svima bilo ugodnije, mole se korisnici da zbog svog zdravlja i zdravlja djelatnika klizališta, na prostoru klizališta Šalata pridržavate propisanih epidemioloških mjera zbog opasnosti od koronavirusa:

  • na ulazu u prostor klizališta provodi se mjerenje temperature beskontaktnim toplomjerom – posjetiteljima s povišenom tjelesnom temperaturom nije dozvoljen ulaz na objekt;
  • prilikom ulaska na klizalište posjetitelji se trebaju upisati u evidencijske liste, dezinficirati ruke i obvezno nositi masku;
  • obvezno držanje fizičkog razmaka od 1,5 metar na otvorenom i 2 u zatvorenom prostoru;
  • obvezno je nošenje maske u svim zajedničkim zatvorenim prostorima klizališta;
  • nošenje maske tijekom samog klizanja nije obvezno uz održavanje propisanog razmaka;

Slijedom propisanih mjera i preporuka broj osoba na klizalištu je ograničen te organizatori mole za razumijevanje. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama na adresi sportskiobjekti.hr.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - -