klapa rišpet / 2022.

Klapa Rišpet nakon četiri rasprodana koncerta vraća se u dvoranu Lisinski

Klapa Rišpet ili Dalmatinski slavuji, kako ih još zovu, svakim svojim nastupom prirede nezaboravne večeri prepune emocija. Tako smo sigurni da će vijest o njihovom nadolazećem koncertu zasigurno će razveseliti zagrebačku publiku. Jedna od naših najpopularnijih klapa – klapa Rišpet – svoj veliki zagrebački koncert održat će, sada već tradicionalno, u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u srijedu, 23. ožujka 2022. godine. Poznati po dalmatinskom temperamentu i prekrasnim pjesmama, publika će imati priliku uživati u nezaboravnoj večeri.


“Jako se veselimo našem petom – sada već tradicionalnom koncertu u Lisinskom. Svi dosadašnji koncerti bili su rasprodani pa se iskreno nadam da će brojna Rišpetova publika i ovaj put doći u kultnu koncertnu dvoranu. Vidimo se ponovno vidimo 23. ožujka”, rekao je Pero Kozomara.

Klapa Rišpet tajnu uspjeha nalazi uz “puno duše, puno srca i puno iskrenih emocija”

Klapa već cijelo jedno desetljeće plovi hrvatskim glazbenim nebom. Njihove pjesme bilježe milijunske preglede, nastupali su u arenama diljem zemlje, ali i najvećim dvoranama. Klapa Rišpet je 2011. krenula u svoju klapsku pustolovinu. Tijekom deset godina bilježi niz uspješnica uz brojna priznanja i nagrade. Tu su primjerice Grand prix Splitskog festivala 2013. godine s pjesmom Ćaća, ali nagrada Cesarica u kategoriji Hit godine klapske glazbe za pjesmu Maka, maka s kojom su pobijedili 2020. godine. Dodajmo da su u istoj kategoriji pobjedu odnijeli čak četiri puta za redom.

Svojim kultnim hitovima poput Šta mi ljube oćeš kazat, Prsti zapleteni, Mislin samo na te, Kad je pošla ća, Samo njoj ću pivat te brojne druge i ove će godina publika pjevati kao jedno. Za Rišpetovce je ovo bio dug period bez velikih nastupa i pjevanja. No, i za to vrijeme su stvarali nove pjesme. Poznati po pjesmama bržeg ritma prethodnih godina, opet su se zaželjeli malo tradicionalnijeg, dalmatinskog zvuka. Nova pjesma Cukar veliko je osvježenje pa ne čudi da je srca publike osvojila u rekordnom roku.

Upravo ovih dana završavaju i novi singl te spot za divnu baladu naziva “Fermaj me”

Ona izlazi uskoro i vjeruju da da će je zajedno pjevati u Lisinskom. Budući da su se uz pjesme klape Rišpet zaljubili mnogi parovi, a neki su i otplesali svoje prve svadbene plesove, nema sumnje da će se tražiti ulaznica više. Idealna je to večer ne samo za one sretnike zaljubljene već i za sve prijateljice i prijatelje koji žele pobjeći od svakodnevnih obveza te uživati u nezaboravnom izlasku uz Dalmatinske slavuje!

“Jedva čekamo taj 23. ožujka da svi zajedno guštamo u noći ljubavi, lipe pisme i veselja!”, dodaje Pero Kozomara. Doživite noć ljubavi i zajedno s klapom Rišpet otplovite na brod pun emocija. Sama glazbena avantura u Lisinskom će vam zasigurno ostati u lijepom sjećanju. Ulaznice su u prodaji putem sustava Ulaznice.hr te na blagajni Lisinskog. Više o klapi Rišpet u kojoj pjeva Ivo Amulić doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Video: Klapa Rišpet – Cukar

Tagged