kiki & petko - jazz u močvari - 2022.

Kiki & Petko, slovenski impro jazz duo, održat će koncert u klubu Močvara

Jazz u Močvari predstavlja Kiki & Petko, slovenski impro jazz duo! Kiki & Petko su Marko Petrušič na klavijaturama i Kristijan Rok Buzeti na bubnjevima. Posljednje dvije godine intenzivnije surađuju baveći se slobodnom improviziranom glazbom. Do sad su nastupili na nekoliko free festivala po Sloveniji, također prateći i pjevačicu Didi po skvotovima.


Marko Petrušič ljubljanski je pijanist. Završio je konzervatorij za jazz u Klagenfurtu i Glazbenu akademiju u Ljubljani. 15 je godina bio član Greentown Jazz Banda te 4 godine vodio program u tvornici Rog (Ljubljana) i jazz klub Mezzoforte. Do sada je snimio više od 10 samostalnih ploča i više od 40 kao suradnik. U suradnji s bubnjarem Kristijanom Rokom Buzetijem (Dead Town Dogs, The Rusks i Blue Train Quintet), sinom nedavno preminulog pjevača Korada Buzetija, Marko Petrušić u Močvaru donosi nekoliko improvizacija inspiriranih gradom Zagrebom.

Koncert Kikija & Petka održava se u sklopu programa Jazz u Močvari u utorak, 22. veljače 2022. godine. Vrata kluba Močvara se otvaraju u 20 sati, dok je početak koncerta predviđen za 21 sat. Ulaznice možete kupiti na vratima kluba po cijeni od 20 kuna. Što još ima novoga u programu Jazz u Močvari doznajte na njihovom Facebook profilu.

Video: Kiki & Petko – Razkol 1 – popoldanski improvizacijski utrinek

Tagged